Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 01:58

Γαλάνης ο 1ος του Πανναξιακού

Πολλοί αναρωτιούνται τι κάνει ο Πανναξιακός σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή, παρά μόνο οι ανακατατάξεις που υπήρξαν σε διοικητικό επίπεδο και η πρόσληψη προπονητή.

Ήρθε όμως η ώρα να ανακοινωθεί ο πρώτος παίκτης για την ομάδα της Νάξου, η οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει συμφωνήσει και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ανακοινώσει την απόκτηση τουλάχιστον 2-3 ακόμη σημαντικών μεταγραφών.

Και το όνομα αυτού Βαγγέλης Γαλάνης, ο οποίος είναι βέρος Ναξιώτης και παρά τα 25 του χρόνια κουβαλά ένα βαρύ βιογραφικό, αφού έχει να επιδείξει μία πλούσια καριέρα.

Η θέση που αγωνίζεται ο παίκτης είναι αμυντικός μέσος και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή της ομάδας Γιώργου Προμπονά.

Ο παίκτης βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του Πανναξιακού, όπου υπέγραψε τα δελτίο του, με τον σύλλογο της Νάξου στη συνέχεια αν εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα το μεσημέρι υπέγραψε δελτίο ποδοσφαιριστή στον Πανναξιακό Α.Ο.  ο 25 χρονος Βαγγέλης Γαλάνης.

Το νέο απόκτημα της ομάδας είναι Ναξιακής καταγωγής  και έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας νέων Ελλάδας.  Έχει επίσης αγωνιστεί  με τις

ομάδες: Α.Ο. Καβάλας, Απόλλων Καλαμαριάς, Α.Ο. Θήβας, Εθνικό Πειραιώς,  Α.Ο. Χανίων και Ηλυσιακός. Αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού και κεντρικού αμυντικού καθώς και του  αριστερού μέσου.

Υπογράφοντας το δελτίο του παρουσία του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος  κ. Μιχάλη Αγγελή, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος  που θα αγωνιστεί στην ομάδα του νησιού από το οποίο κατάγεται και ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας  και την διάκρισή της στο φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Ο Βαγγέλης Γαλάνης με ναξιακή καταγωγή και από τους δύο γονείς (πατέρα Απεραθίτη και μητέρα Φιλωτίτισσα) δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τον τελευταίο καιρό στη Νάξο και είναι συνιδιοκτήτης το Παραδοσιακού Ταβερνείου «Γεώμηλο» που βρίσκεται στην παραλία της Χώρας. 

GALANIS YPOGRAFH

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares