Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 00:20

Συμφωνία με Μανουδάκη | Άρεσε ο Βραζιλιάνος

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου έφτασε στο τέλος του, καθώς παίκτης του ΑΟ Σύρου θα πρέπει να θεωρείται ο Κυριάκος Μανουδάκης, αφού σήμερα το απόγευμα συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των Κυπελλούχων Κυκλάδων και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Σύρου κατά την περίοδο των αποδεσμεύσεων, όμως οι δύο πλευρές προχώρησαν σε νέα συμφωνία, αφού ο παίκτης είχε βρεθεί ένα βήμα πριν το Παμμηλιακό, με τους Μηλιούς να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και τον Μανουδάκη να καταλήγει και πάλι στον ΑΟ Σύρου.

Άρεσε

Στο μεταξύ οι δύο Βραζιλιάνοι που αναμενόταν σήμερα στην Σύρο έδωσαν το παρόν στην προπόνηση της ομάδας, με τον ένα εξ αυτών να αφήνει άριστες εντυπώσεις και να κερδίζει έδαφος στο να παραμείνει. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την διοίκηση, σήμερα έπεσε στο τραπέζι όνομα πρωτοκλασάτου παίκτη, ο οποίος μαζί με άλλες περιπτώσεις θα απασχολήσουν την διοίκηση το επόμενο διάστημα, καθώς γίνεται η ύστατη προσπάθεια ώστε ο ΑΟΣ να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να παρουσιαστεί για ακόμη μία φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares