Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 03:35

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ευχαριστίες στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου για όσους τον γνωρίζουν καλά δεν είναι ένας σύλλογος που περιορίζεται μόνο στις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά έχει να επιδείξει ένα πολυποίκιλο έργο που έχει να κάνει τόσο με τον πολιτισμό, όσο και με την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να γίνουν πράξη αν δεν υπήρχε η αρωγή φορέων, φυσικών προσώπων και φυσικά δεκάδων εθελοντών. Έναν από τους αρωγούς στις προσπάθειες του ΑΜΣ Φιλωτίου είναι το νομικό πρόσωπο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που χάρη στην ευαισθησία του Προέδρου του Ιάκωβου Ναυπλιώτη, αλλά και των μελών του Δ.Σ. ο ΑΜΣ Φιλωτίου έχει βρει λύσεις σε αρκετά προβλήματα που έχει και τις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν να κάνουν με την οικονομική επάρκεια, που είναι απαραίτητη ώστε να βγουν εις πέρας οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο.

Έτσι τα μέλη της διοίκησης με μία επίσημη ανακοίνωση θέλησαν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς το νομικό πρόσωπο του Δήμου:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο Ιάκωβο Ναυπλιώτη και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του νομικού προσώπου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την επιχορήγηση του ιστορικού συλλόγου μας. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται η στήριξη σας στο ιστορικό σωματείο μας. Με τα χρήματα αυτά θα μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδα των πολιτιστικών και των αθλητικών εκδηλώσεων μας ΜΗΛΩΣΙΑ 2014. Για ακόμα μία χρονιά στέκεστε δίπλα μας σαν συνδιοργανωτές στηρίζοντας την προσπάθεια μας ώστε να οργανώσουμε με επιτυχία τις εκδηλώσεις μας. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η προσπάθεια και η στήριξή σας όπως κάθε χρόνο».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                                                    ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άνοιξε ξανά το "στολίδι" της Θήρας Μπράβο σας!!! »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares