Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 17:50

Κωνσταντόπουλος: Θέλουμε νταμπλ και άνοδο

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Πανθηραϊκού στον φιλικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου στο ΔΑΚ Νάξου ήταν άκρως θετικά και ελπιδοφόρα για τη συνέχεια και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για φέτος η ομάδα της Σαντορίνης.

Ατέλειες φυσικά και υπήρξαν και πόσο μάλλον σε έναν φιλικό αγώνα που έγινε μεσούσης της περιόδου της επίπονης προετοιμασίες και ενώ από τους "Μπλε" απουσίαζαν μισή ντουζίνα παίκτες που ίσως λογίζονται ως βασικοί για τη νέα σεζόν.

Όμως η δική μας γνώμη ωχριά μπροστά στην άποψη του "πρωτομάστορα" του Πανθηραϊκού Αλέξη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος αμέσως μετά την λήξη του φιλικού αγώνα απάντησε στις ερωτήσεις μας, που δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον φιλικό αγώνα, αλλά και με άλλα θέματα που αφορούν τον Πανθηραϊκό.

KONSTANTOPOYLOS MIKRHΚούραση

Ο τεχνικός του Πανθηραϊκού, έχοντας δίπλα του ως βοηθό τον Γιάννη Φουστέρη κάνουν μία εξαιρετική δουλειά όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, που η γενική της λειτουργία σίγουρα δεν θυμίζει ομάδα τοπικού. Τώρα όσον αφορά τι γνώμη του Αλέξη Κωνσταντόπουλου για τον συγκεκριμένο φιλικό, ο ίδιος είπε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος… και λέω σε γενικές γραμμές γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα από την προετοιμασία και δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις από αυτά. Πάντως τα στοιχεία που θέλαμε τα είδαμε, όπως διαπιστώσαμε και κάποιες παραλήψεις που υπήρξαν ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Ο αγώνας αυτός ήταν καθαρά εκπαιδευτικός για εμάς και μία ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινής προετοιμασίας, γι αυτό άλλωστε αποφάσισα να αφήσω εκτός για διάφορους λόγους, έξι παίκτες».

Κύπελλο

Επόμενη ερώτηση ήταν σχετικά με τον θεσμό του Κυπέλλου και αν αυτός ο θεσμός αποτελεί στόχο για τον Πανθηραϊκό: «Φυσικά και είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου… χρονικά ότι έρχεται είναι στόχοι να το κατακτάμε (πρωτιά ομίλου, Κύπελλο, Πρωτάθλημα και άνοδος). Ως γνωστών η 1η και 2η φάση του Κυπέλλου διεξάγεται μέσα στο νησί. Ποιον θα ήθελε για αντίπαλο στην 1η φάση ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος; «Θέλουμε την Θύελλα γιατί είναι μία δυνατή ομάδα και νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον και καλό παιχνίδι».

Άγχος

Εύλογη ερώτηση προς τον κόουτς του Πανθηραϊκού ήταν αν με τον πήχη να τίθεται τόσο ψηλά φέτος μήπως δημιουργείται επιπρόσθετο άγχος στου παίκτες ή ακόμα και σε εσάς; «Κάναμε πολύ σωστές επιλογές κατά την μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε και με το παραπάνω. Από εκεί και πέρα έχουμε δηλώσει εξ αρχής τους στόχους μας και έχουμε επαγγελματίες παίκτες στην ομάδα… νομίζω ότι κανένας μας δεν έχει άγχος και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αν είμαστε υγιείς και δουλέψουμε όπως πρέπει θα πετύχουμε τους στόχους μας… όλα εξαρτούνται από εμάς».

SYNOLAKISΕνίσχυση

Όπως προβλέπουμε το φετινό θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, καθώς φέτος η ενίσχυση των ομάδων είναι αξιοσημείωτη, ενώ μετά την επιστροφή στο τοπικό από Μύκονο και Πανναξιακό είναι φυσικό να φέρει μία άλλη δυναμική. Τι λέει όμως ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος για την ενίσχυση των αντιπάλων του; «Παρακολουθώ ότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Σίγουρα θα έχουμε ένα ποιοτικό πρωτάθλημα, αλλά και πάλι όπως προείπα εμείς έχουμε μάι καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας μέχρι τέλους. Μάλιστα δεν σα κρύβω ότι, αν χρειαστεί κάποια ή κάποιες κινήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες διορθώσεις».

THIRA IATRIKOΦαβορί

Τώρα το ποιους βλέπει ως κύριους ανταγωνιστές ο κ Κωνσταντόπουλος και την γνώμη που έχει από τις ομάδες των άλλων ομίλων είπε: « Λόγω εμπειρίας και ποιότητας σέβομαι και υπολογίζω πολύ τον Πανναξιακό. Από εκεί και πέρα και το Φιλώτι βλέπουμε ότι ενισχύθηκε σημαντικά και διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, ενώ μία πάρα πολύ καλή ομάδα θα έχει και η Θύελλα, η οποία με την προσθήκη του νέου της προπονητή θα παρουσιαστεί έχοντας διαφορετική φιλοσοφία. Επίσης και ο Καρτεράδος είναι μία ομάδα που θα είναι σαφώς καλύτερη από πέρυσι αφού και αυτός έχει ενισχυθεί σημαντικά. Από εκεί και πέρα τις ομάδες των άλλων ομίλων τις παρακολουθώ και θα συνεχίζω να το κάνω, αλλά δεν έχω σαφής εικόνα ακόμα».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares