Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 15:02

«Διαζύγιο» Θύελλας - Πούλου λόγω ανωτέρας βίας

Μία συνεργασία που είχε ξεκινήσει με του καλύτερους οιωνούς πριν ένα μήνα είχε τελικά άδοξο τέλος, καθώς ο Μάκης Πούλος και η Θύελλα αναγκάζονται να χωρίσουν τους δρόμους τους λόγω ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε με την μόνιμη εργασία του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος κατέχει μόνιμη θέση στο γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Σύρο.

Οι δύο πλευρές που μέχρι πρότινος ήταν σαφέστατα ικανοποιημένες από την μεταξύ τους συνεργασία αναγκάζονται πλέον εκ των πραγμάτων να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, με την Θύελλα ήδη να βρίσκετε σε προχωρημένες συζητήσεις με τον επόμενο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα και τον Μάκη Πούλο να επανεξετάζει περιπτώσεις εντός Σύρου.

Και οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ανακοινώσεις, με αυτήν του Μάκη Πούλου να φανερώνει το πόσο πολύ είχε δεθεί με την ομάδα, χαρακτηρίζοντας την ενασχόληση με αυτήν «Ποδοσφαιρικό παράδεισο».

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του κ. Πούλου

«Δυστυχώς ύστερα από ένα μήνα και πλέον συνεργασία είμαστε στην δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την συνεργασία μας με την διοίκηση της θύελλας Καμαρίου για τον λόγο ότι παρά τις προσπάθειες δεν κατέστει δυνατό να μεταφερθώ και υπηρεσιακά στην Σαντορίνη, καθώς η θέση που κατέχω αυτή τη στιγμή στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Σύρο από την μια και η ανυπαρξία λειτουργικών κενών στην Σαντορίνη αυτήν τη στιγμή δεν το επιτρέπει.

Η θύελλα για μένα είναι και θα είναι κάτι πολύ σημαντικό γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους πολύ σοβαρά και καλά παιδιά, καλούς ποδοσφαιριστές και όρεξη για δουλεία από όλους σε τέτοιο σημείο που να μου φαίνεται ότι αυτή την στιγμή χάνω έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο..

Όμως πάνω από όλα βάζουμε την ομάδα και με μεταφορά από την δική μου την πλευρά πάνω κάτω δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ Βλαβιανό την κ Άννα Λιγνού, αλλά και όλο το συμβούλιο για την αγάπη και την βοήθεια που μου παρείχαν.

Τον Λουκά Λιγνό για την βοήθεια του στις προπονήσεις κατά την διάρκεια των ημερών που έλειπα από το νησί και τους ποδοσφαιριστές για την αγάπη και την αφοσίωση τους στο πρόσωπο μου και τις προπονήσεις της ομάδας.

Μακάρι στο μέλλον να μπορέσουμε κάτω από διαφορετικές συνθήκες να μπορέσουμε να είμαστε πάλι μαζί.

Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων και θα πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα με τη πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ την Σαντορίνη να δω από κοντά όλα τα παιδιά και θέλω να υποσχεθώ ότι θα είμαι πάντα αρωγός σε ότι με χρειαστεί η ομάδα την φετινή χρονιά»..

Η ανακοίνωση της Θύελλας

Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Μάκη Πούλο καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί μας. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πρόσφορα του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνεχεία.

Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares