Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 00:35

Νίκη στο «ρελαντί» για τον Πανθηραϊκό

PAPADOPOULOSΣτο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με σκορ 5-0 απέναντι στον Π.Α.Σ Νάξου, και διπλασίασε έτσι της νίκες του στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Από την άλλη, η ομάδα της Νάξου, και στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει επισκεφθεί τη Σαντορίνη (πρώτο ματς με Καρτεράδο), ωστόσο παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να κερδίσει κάποιο βαθμό.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε με τον Πανθηραϊκό να έχει το πάνω χέρι και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, και τον Π.Α.Σ Νάξου από την άλλη να αμύνεται και να προσπαθεί να γίνει απειλητικός κυρίως με αντεπιθέσεις, πράγμα που κατάφερε σε μερικές περιπτώσεις.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Πρώτο ημίχρονο:

7': Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Πανθηραϊκό, με το Λύκο να πιάνει τη κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κοζανίδη, και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

9': Σουτ του Κοζανίδη, εξαιρετική επέμβαση από τον γκολκίπερ του Π.Α.Σ Χαριτίδη που έβγαλε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κοζανίδης, με τον Λούκα να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να τσιμπάει τη μπάλα, και πάλι όμως ο γκολκίπερ του Π.Α.Σ μπλόκαρε τη μπάλα.

11': Γύρισμα του Παναγιωτίδη και πάλι ο Χαριτίδη διώχνει σε κόρνερ.THIRA IATRIKO

13': Σουτ του Λούκα, ο Χαριτίδη διώχνει σε νέο κόρνερ, μετά την εκτέλεση του οποίου ο Κελίδης πιάνει ένα σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

16': Πρώτη καλή στιγμή για τον Π.Α.Σ , με τον Κατσιούλη να βγαίνει στην αντεπίθεση από τη δεξιά πλευρά, να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει, με τη μπάλα όμως να φεύγει λίγο άουτ.

18': Τετ α τετ ο Κελίδης, πλασάρει όμως ο Χαριτίδη είναι και πάλι εκεί. 

21': Μετά από λάθος του Χαριτίδη στο βολέ, ο Κοζανίδης δοκίμασε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μεσαίας γραμμής, όμως ο Χαριτίδης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ, διορθώνοντας έτσι το λάθος του.

22': Σουτ του Κελίδη από πλεονεκτική θέση, όμως ο Χαριτίδη για ακόμα μια φορά λέει όχι.SYNOLAKIS

25': Δοκάρι για τον Πανθηραϊκό, μετά από πολύ όμορφο σουτ του Μηνδρινού.

30΄: Ο Κοζανίδης δοκιμάζει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

31': Μια από τις ωραιότερες φάσεις του ματς, με τον Κελίδη να πιάνει μια πολύ όμορφη κεφαλιά ψαράκι και τον Χαριτίδη να κάνει μία ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση, ο Μηνδρινός πήρε το ριμπάουντ και σούταρε, όμως και πάλι ο Χαριτίδη απέκρουσε, ο Κελίδης μπήκε ξανά στη φάση και ο Χαριτίδη πραγματοποίησε μια ακόμη επέμβαση, φτάνοντας στις τρεις επεμβάσεις στην ίδια φάση. Στη συνέχεια, ο Λούκα σούταρε με το αριστερό όμως και πάλι η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

35': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Η επιθετική κυριαρχία του Πανθηραϊκού μετουσιώνεται σε γκολ όταν ο κεντρικός αμυντικός της Θηραϊκής ομάδας Βαζαίος , πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, λύνοντας έτσι το γόρδιο δεσμό.

36': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Πολύ όμορφη ενέργεια και σέντρα του Τζωρμπατζάκη από τα αριστερά, ο Κελίδης πιάνει την κεφαλιά και κάνει το σκορ 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δεύτερο ημίχρονο:

52': Kεφαλιά του Κολιούση η μπάλα άουτ.

65': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Ο Μηνδρινός με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

71': Σουτ του Κοζανίδη, διώχνει σε κόρνερ ο Χαριτίδη.

73': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Ο Τζωρμπατζάκης βρίσκει με εξαιρετική μπαλιά τον Παναγιωτίδη, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά ψαράκι, νικάει τον Χαριτίδη, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με πολλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

77': ΓΚΟΛ για τον Πανθηραϊκό. Ο Τζωρμπατζάκης και πάλι από τα αριστερά βρίσκει τον Κοζανίδη, ο οποίος κατεβάζει την μπάλα αποφεύγει δύο αντιπάλους και με αριστοτεχνικό πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς να χειροκροτούν τόσο τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού για τη νίκη που σημείωσαν, όσο και αυτούς του Π.Α.Σ Νάξου, για την πολύ αξιόλογη και ελπιδοφόρα εμφάνιση που πραγματοποίησαν. 

Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Λάβας Εμπορείου, ενώ ο Π.Α.Σ Νάξου υποδέχεται αυτή του Φιλωτίου.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Λύκος (77’ Κωνσταντίνου), Βλαβιανός, Βαζαίος, Κολιούσης, Λούκα (64’ Στεφανάκης), Παναγιωτίδης, Μηνδρινός, Κελίδης (46’ Καραβίας), Κοζανίδης, Τζωρμπατζάκης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Σκιαδάς, Μανιός, Πρωτονοτάριος, Βαγενάς, Ζάκο, Παπαδόπουλος, Μοσχονάς, Κατσιούλης, Σπάης, Βερύκοκος

THIRA VAILAS OTE

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares