Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 08:54

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει ο Αίαντας

Κάλεσμα στους Συριανούς φιλάθλους κάνει ο Αίαντας Σύρου για να παρακολουθήσεις τον σημερινό σημαντικό αγώνα με τον Νηρέα.

Ύστερα από 3 αναβολές η θέληση και η όρεξη για μπάλα έχει φτάσει στο κατακόρυφο για την ομάδα του κ. Γιώργου Ρούσσου που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους.

Ο Αίαντας θέλει να πάρει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τους πρώτους τρις πόντους όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φανεί προσηλωμένος στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν θα ταξιδέψει για τουρισμό στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Στην ομάδα του Μιχάλη Παπαδάκη επιστρέφει μετά από την τιμωρία του ο Αλέξης Χατζία ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ στο κέντρο ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Πέτρου Βεντουρή.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα (Κυριακή) στο γήπεδο της Ερμούπολης στις 19:15 και θα διαιτητεύσει ο κ. Νίκος Μαραγκός με βοηθούς τους κ.κ. Αγγέλου Σ. και Ρούσσο Ι.

 

Σε περίπτωση που το Aqua Spirit αργήσει να προσεγγίσει το λιμάνι της Πάρου για να μεταφέρει την αποστολή των Ναουσαίων στη Σύρο, ο αγώνας ενδέχεται να αναβληθεί μιας και δεν θα υπάρχει χρόνο ώστε να επιστρέψει ο Νηρέας με το Blue Star στην Πάρο (ώρα αναχώρησης 21:15)

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares