Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 18:34

LIVE Πανθηραϊκός – ΑΜΣ Φιλωτίου 2-0

PANTHIRAIKOS-FILOTI LOGO 2014

Καλησπέρα σας από το Δ.Γ. Καμαρίου από όπου στις 19:00 θα παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα του 3ου ομίλου Πανθηραϊκός – ΑΜΣ Φιλωτίου.

Για ανανέωση κάντε κλικ ΕΔΩ

7:18 Έναρξη Αγώνα (2ο ημίχρονο 20:22)

Πανθηραϊκός – ΑΜΣ Φιλωτίου 2-0

Το αποτέλεσμα θεωρείται πέρα για πέρα δίκαιο με τον Πανθηραϊκό του 1ου ημιχρόνου να είναι η ομάδα που κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Όμως η επανάληψη υπενθύμισε σε όλους μας την καλή δουλειά που έχει κάνει φέτος το Φιλώτι, το οποίο με το δοκάρι που είχε λίγο έλειψε να κόψει τους πρώτους βαθμούς στον πρωτοπόρο. Όσον αφορά το θέαμα αυτό σίγουρα ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχει διεξαχθεί τη φετινή σεζόν για τον 3ο όμιλο.

 

92' ο Ντέμης Ζώνας καθαρίζει τη νίκη για τον Πανθηραϊκό, όταν σε μία κόντρα επίθεση πλάσαρε εύστοχα τον MVP  του αγώνα Μιχάλη Ανυφαντάκη.

84' η φάση του αγώνα για το Φιλώτι. Μετά από έμμεσο φάουλ ο Σταματίου αλλάζει την μπάλα με τον Λυμπερτά, με τον τελευταίο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Λυγνού.

82' Ανούσια υπεροχή του Πανθηραϊκού που όσο δεν καθαρίζει το παιχνίδι με ένα 2ο γκολ όλα παραμένουν ρευστά.

79' ο Μηνδρινός δίνει την θέση του στον Κωνσταντίνου

74' σέντρα από τον Ζώνα ο Δαμίγος από θέση τετ α τετ νικιέται από τον Ανυφαντάκη που κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Φιλωτίου.

71΄ένα καλό φάουλ του Κοζαν'ιδη πέρασε μόλις άουτ.

65' καλό σουτ από τον Ζούλη σταθερά ο Λυγνός

49' Σε αυτά τα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Πανθηραϊκός φαίνεται να έχει κατεβάσει κάπως στροφές, με τους αμυντικούς του Φιλωτίου να έχουν βγάλει το παιχνίδι έξω από την περιοχή τους και να ψάχνουν τον τρόπο πως μπορούν να απειλήσουν την εστία του Λυγνου, ο οποίος προς το παρόν δεν εχει ανησυχήσει.

51' ο Ανυφαντάκης συνεχίζει και στο 1ο 6λεπτο έχει κάνει τρεις σωτήριες αποκρούσεις.

46' Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Δημήτρης Παλάζης κάνει την 1η του αλλαγή. Ο Κρασσάς πέρασε στην θέση του Πράσινου.

20:05 Λήξη πρώτου ημιχρόνου με τον Πανθηραϊκό να κυριαρχεί και το Φιλώτι να περιορίζετε σε παθητικό ρόλο. Ήρωας του αγώνα στο 1ο μέρος ο τερματοφύλακας της ομάδας της Νάξου Μιχάλης Ανυφαντάκης, που χάρη στις επεμβάσεις του το σκορ του αγώνα έχει παραμείνει στο 1-0

44' σε μία κόντρα επίθεση ο Κωλέτσης πασάρει στον Μηνδρινό, με τον τελευταίο να νικιέται από τον Ανυφαντάκη.

43' Κεφαλιά του Δαμίγου απόκρουση Ανυφαντάκη.

40' ο Ζώνας μπήκε από πλάγια και προσπάθησε να πλασάρει τον Ανυφαντάκη, που για ακόμη μία φορά ήταν θετικός.

35' Απευθείας κόρνερ του Ζώνα απόκρουση Ανυφαντάκη

Βρισκόμαστε στο 33ο λεπτό όπου ο Πανθηραϊκός έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έχει ακόμα μία καλή στιγμή με τον Κωλέτση να αφήνει έξυπνα την μπάλα, αλλα κανένα του συμπαίκτη να μην ακολουθεί για να σπρώξει την μπάλα στην εστία του εξουδετερωμένου Ανυφαντάκη. Το Φιλώτι είχε την 1η καλή στιγμή όπου ο Σταματίου σούταρε από πλάγια με την μπάλα να καταλήγει άουτ

21' Κίτρινη σε Ζώνα και Πιταρά

20' Αναγκαστική αλλαγή ο Δαμίγος πήρε την θέση του Τζωρμπατζάκη που τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση.

19' Απευθείας κόρνερ του Κοζανίδη ο Ανυφαντάκης διώχνει εντυπωσιακά.

18' Πολύ καλό παιχνίδι σε αυτα τα πρώτα λεπτά με ταχύτητα και τεχνική από τις δύο ομάδες. Ο Πανθηραϊκός όμως είναι η ομάδα που ζητά περισσότερα πράγματα απο το παιχνίδι και προσπαθεί να διασπάσει την ορθολογική αμυντική λειτουργία του Φιλωτίου, που φαίνεται πως είναι διατεθειμένο να χτυπήσει περισσότερο στην κόντρα.

10' 1-0 Κακό διώξιμο από την άμυνα του Φιλωτίου μετά από σέντρα του Κοζανίδη, με τον Ζώνα να γίνετε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ να νικά τον Ανυφαντάκη.

Διαιτητές θα είναι οι: ΜΑΡΑΓΚΟΣ Ν., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΙΛΑΣ Γ.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζωρμπατζάκης (20' λ.τ. Δαμίγος), Βλαβιανός, Λύκος, Κολιούσης, Λούκα, Παγώνης, Μηνδρινός (79' Κωνσταντίνου), Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας.

Αναπληρωματικοί: Καραβίας, Ξαγοράρης, Βρενάγκρ, Ματσιώτας, Νομικός.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Δεγαϊτας, Μουστάκης Γ., Πιταράς, Χαβδούλας, Μπελέκου, Πράσινος, Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς, Μανωλάς.

Αναπληρωματικοί: Μαρούλης, Πράσινος, Μανιός, Βασιλάκης, Μουστάκης Ν., Κρητικός.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares