Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 21:26

Κατέρρευσε η περίφραξη στο Αγερσανί [pics]

Κλειστό για λίγες ημέρες θα μείνει το γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο μετά από την κατάρρευση της πλαϊνής περίφραξης λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στο νησί τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα η νότια πλευρά της περίφραξης του γηπέδου αποκολλήθηκε από τις βάσεις που την συγκρατούσαν και κατέπεσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.PERIFRAXI AG2

Το συμβάν μαρτυρά την πλημμελή συντήρηση που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια στο γήπεδο, καθώς μετά το 2004 που ανακατασκευάστηκε δεν έχει γίνει καμία εργασία για την συντήρηση του.

Εργασίες

Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να τονίσουμε, ότι η νέα διοίκηση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ που είναι υπεύθυνη για τους αθλητικούς χώρους παρά τους λίγους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της έχει ήδη προχωρήσει σε παρεμβατικά έργα συντήρησης, τόσο στο ανοιχτό, όσο και στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου, ενώ όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενο άρθρο μας ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Γιάννης Τσολάκης είναι αυτός που έχει αφιερώσει ιδιαίτερα πολύ χρόνο για την συντήρηση των γηπέδων.

Μάλιστα σε προσωπική συζήτηση που είχαμε μας είχε τονίσει ότι οι επόμενες παρεμβάσεις – συντηρήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του Αγερσανίου, με τον αέρα όμως να επισπεύδει όπως φαίνεται τις εργασίες.

Τώρα όσον αφορά τους αγώνες και τις προπονήσεις… αυτά όπως φαίνεται θα συμπτυχθούν προσωρινά στο ΔΑΚ, αφού από αύριο θα υπάρξουν συνεργεία αποκατάστασης στο Δ.Γ. Αγερσανίου.

Ερωτηματικά

Μετά και αυτές τις εξελίξεις έρχεται και πάλι στο προσκήνιο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος σε επίπεδο αθλητικών υποδομών, αφού οι εκατοντάδες αθλητές που προπονούνται ή αγωνίζονται καθημερινά αναγκάζονται να στριμώχνονται σε δύο γήπεδα.

Μήπως ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων θα πρέπει να εργαστεί άμεσα για να δώσει λύσεις στα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν η αθλούμενη νεολαία και τα σωματεία;

Αλήθεια τι γίνεται με την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και το Στάδιο της ορεινής Νάξου στο Φιλώτι;

Τι γίνεται με τα βοηθητικά γήπεδα Μπάσκετ, Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου στην πόλη της Νάξου;

PERIFRAXI AG1

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares