Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 19:11

Διακρίσεις από τις αθλήτριες του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

1η θέση για την Μαρία Καβαλιέρου,   3η θέση για την Χριστίνα Δάμη. 1η θέση για την Μαρία Καβαλιέρου, 3η θέση για την Χριστίνα Δάμη.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησαν η Μηλιές αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο Καβαλιέρου Μαρία και Χριστίνα Δάμη στους αγώνες κλειστού στίβου που διεξήχθησαν το Σάββατο 17/1/2015 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.

Στους αγώνες που συμμετείχαν πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα οι αθλήτριες μας εκπροσώπησαν επάξια τόσο τον κυκλαδίτικο στίβο όσο και το νέο σύλλογο στον οποίο ανήκουν πλέον τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο. Οι αθλήτριες μας σε ιδανικές συνθήκες ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και με τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν απέσπασαν τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

Η 13χρονη Μαρία Καβαλιέρου με την εκπληκτική επίδοση για την ηλικία της στο άλμα σε μήκος με 4,80mκατετάγη 1η στις ΠΚ Β΄. Η ίδια αθλήτρια λίγη ώρα αργότερα συμμετείχε και στο αγώνισμα των 60 μ με εμπόδια με αθλήτριες μεγαλύτερης κατηγορίας (14 -15 χρ) και με τον εξαιρετικό χρόνο 10,08 κατετάγη 2η στις ΠΚ Α΄ έναντι 10,03 της 1ης αθλήτριας. Να τονίσουμε ότι η Μαρία πραγματοποίησε κατά την περίοδο των εορτών 20ήμερη προετοιμασία στην Αθήνα υπό τις οδηγίες του «θρύλου» των εμποδίων Στράτου Βασιλείου.

Η 15χρονη Χριστίνα Δάμη στον πρώτο της αγώνα σε κλειστό στίβο (χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία αφού οι συνθήκες στο νησί της Μήλου δεν το επιτρέπουν αυτή την περίοδο) με εντυπωσιακό άλμα 4, 86m στο μήκος ΠΚ Α (14 – 15 χρ) κατετάγη στην 3η θέση μπροστά από πολλές καταξιωμένες αθλήτριες χάνοντας την 2η θέση μόνο για 2 πόντους.

Οι δύο αθλήτριες που γυμνάζονται στην Μήλο με τον Περικλή Καβαλιέρο αγωνίσθηκαν υπό την καθοδήγηση του Στράτου Βασιλείου. Επόμενη αγωνιστική τους εμφάνιση θα γίνει σε ημερίδα στον Άγιο Κοσμά στις 31/1/2014 και ο τελευταίος τους αγώνας στον κλειστό στίβο θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ στις 7/2/2015.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares