Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 23:28

«Χαλάζι» τα γκολ στο ΔΑΚ Νάξου [pics]

Με το εγγλέζικο σκορ 4 - 4 έληξε χθες στο ΔΑΚ Νάξου η αναμέτρηση μεταξύ των Παίδων του ΠΑΣ Νάξου και του ΑΟ Πάρου.

Οι πιτσιρικάδες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο χαρίζοντας θέαμα και πολλά τέρματα στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ.

Ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης και ενώ το σκορ ήταν 2-1 στο 39ο λεπτό υπήρξε διακοπή λόγω χαλαζόπτωσης, με αποτέλεσμα να χρειαστούν 17 λεπτά καθυστερήσεων, όπου και σημειώθηκαν τρία καθοριστικά γκολ που έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα και έφεραν αντιδράσεις από τον ΠΑΣ Νάξου.

Το ματς

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο ΑΟ Πάρου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας τον Πρίνα σε μεγάλη μέρα, με τον νεαρό να γίνετε ο απόλυτος σκόρερ αφού ήταν ο μοναδικός που σκόραρε για τον ΑΟΠ, με το πρώτο τέρμα να έρχεται γι αυτόν και την ομάδα του μόλις στο 5ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε στο 16΄με τον Γρυλάκη να κάνει το 1-1. Το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έκανε ο Πρεβόλης στο 34΄.

Ο ΑΟ Πάρου ισοφάρισε σε 2-2 και πάλι με τον Πρίνα στο 50΄για να δώσει και πάλι το προβάδισμα (3-2) και πάλι στους γηπεδούχος ο Πρεβόλης στο 57΄.

Στο 70΄ο κ. Ρούσσος αποβάλει τον Μαθιάσο για αντικανονικό μαρκάρισμα ως τελευταίος παίκτης. Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ Νάξου δεν τα βάζει κάτω και παρόλο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες έκανε το 4-2 με τον Πρεβόλη στο 75΄.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟ Πάρου εκμεταλλεύεται στο έπακρο την αριθμητική του υπεροχή και με δύο γκολ του Πρίνα στο 82΄και στο 85΄πήρε την πολύτιμη γι αυτόν ισοπαλία με 4-4.

Με την λήξη του αγώνα ο κ. Ρούσσος απέβαλε με 2η κίτρινη τον Πρεβόλη για διαμαρτυρία, πράγμα που επέφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Παράπονα

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Νάξου ο ρέφερι κράτησε υπερβολικές καθυστερήσεις στον αγώνα, αφού δεν υπολόγισε καν τα 3-4 λεπτά που είχαν παιχτεί στην επανάληψη, ενώ και οι δύο κόκκινες ήταν όπως αναφέρουν λανθασμένες αποφάσεις.

Εδώ να σημειώσουμε ότι για ακόμη μία φορά τίθεται θέμα ορισμών των αγώνων και των διαιτητών, αφού η διαιτητική τριάδα χθες είχε ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα, καθώς για τους Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδη το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τέταρτο την ίδια ημέρα, ενώ για τον κ. Ρούσσο που ταξίδεψε από την Πάρο ήταν το τρίτο στην σειρά. Όπως γίνετε αντιληπτό είναι αδιανόητο και ανθρωπίνως δύσκολο ένας διαιτητής να σφυρίζει τρία ή τέσσερα σερί παιχνίδια.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Μανδηλαράς (λ.τ. Σέργης), Κατσουρός, Μαθιάσος, Λαγογιάννης, Κωστούλας, Μαργαρίτης, Πρεβόλης, Μελισσουργός, Δεγαϊτας, Πρίντεζης (65΄Σιδερής), Γρυλάκης.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Λουκής, Τσαντάνης (44΄Σαρρής Ι.), Κουκος, Γιατράς, Καραφυλλάκης, Γκιόκα, Μαριανος, Δραγάτης (36΄Γεωργιάδης 65΄Καραγιαννόπουλος) Σκιαδάς, Νικολοπουλος, Πρίνα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

DSCN9525DSCN9526DSCN9527DSCN9529DSCN9530DSCN9532DSCN9533DSCN9538

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares