Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 15:44

Στον Καρτεράδο ο Τρούλης

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Καρετράδος, αφού πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μεσοαμυντικου της Θύελλας Αρτέμη Τρούλη.

Ο Τρούλης, που έχει το χαρακτηριστικό ότι μπορεί να βοηθήσει τον Καρεράδο παίζοντας σε πολλές θέσεις, είναι γέννημα θρέμμα της Θύελλας η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει παίξει ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο S.C. τόνισε ότι η καρδιά του μπορεί να ανήκει στην ομάδα του Καμαρίου αλλά πλέον θα διεκδικεί το καλύτερο για τη νέα του ομάδα: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Καρτεράδο, όπου οι άνθρωποι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να πάμε καλά σαν ομάδα. Επίσης θέλω να τονίσω ότι η καρδιά μου στην Θύελλα, όπου έχω αγωνιστεί για πολλά χρόνια και να ευχηθώ στην πρώην μου ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους πρώην μου συμπαίκτες για τα όσα ζήσαμε μαζί».

Η ανακοίνωση του Καρτεράδου

Η διοίκηση του ΑΟ Καρτεράδος ανακοινώνει την απόκτηση του Τρούλη Αρτέμιου από την Θύελλα Καμαρίου. Το ΔΣ του ΑΟ Καρτεράδου ευχαριστεί πάρα πολύ την διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου για την παραχώρηση του παίκτη και την άψογη συνεργασία και καλωσορίζει τον Αρτέμη στην οικογένεια μας.

TROYLIS EXEDRA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares