Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 00:49

Διπλή μεταγραφική βόμβα για τους φιλανθρωπικό παιχνίδι

Διπλή μεταγραφική βόμβα για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα  πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη  στις 18:30 στην Α' αίθουσα Α.Κ.Δ.Ε. ο πρώτος έρχεται για να φορέσει την φανέλα των δημοσιογράφων και είναι τραγουδιστής της pop σκηνής ενώ ο δεύτερος θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει και να ανεβάσει το κοινό της Σύρου που θα στηρίξει αυτή  την προσπάθεια.

Στέφανος Δημοσθένους και Mr Green θα βρεθούν στην Σύρο για ένα και μοναδικό σκοπό και ελπίζουν να σας δουν όλους στο γήπεδο όπως μας δήλωσαν.

Ο Mr. Green είναι η μασκότ του Παναθηναϊκού. Ένας πράσινος μυώδης μπασκετμπολίστας με κεφάλι μπάλας μπάσκετ, ο οποίος “γεννήθηκε” το 2006.

Η κατασκευή του διήρκησε ένα ολόκληρο μήνα ενώ είναι φτιαγμένος από υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές κοστουμιών σε κινηματογραφικές παραγωγές στο Hollywood όπως του Batman, του Spiderman και άλλων ηρώων των Αμερικάνικων ταινιών.

Αποστολή του είναι να διασκεδάζει τους φιλάθλους όλων των ηλικιών κατά την διάρκεια των διακοπών του αγώνα, να μοιράζει δώρα και να συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Στέφανος Δημοσθένους γεννήθηκε 29 Αυγούστου, 1984, στη Λεμεσό, Κύπρο.
Σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε πρωταθλητισμό στο στίβο και στην ηλικία των 18 ήταν 10ος πρωταθλητής Ευρώπης στο Άλμα επί κοντώ.

Το 2004 έρχεται στην Αθήνα, Ελλάδα για σπουδές και για προπονήσεις στο Άλμα επί κοντώ. Η μουσική, το κρυφό του πάθος γίνεται εμμονή και ένας σοβαρός τραυματισμός ήταν η αφορμή για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Το 2005 ξεκινά τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και εκεί τον ανακαλύπτουν και τον πιστεύουν επιχειρηματίες και άνθρωποι της μουσικής.

Το 2009 μπαίνει στο studio και ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι. Τον Αύγουστο του 2009 κυκλοφορεί από την Heaven music το πρώτο του single, το Pop/Rock ‘‘Μ αγαπάς Σ αγαπώ’’  . Το τραγούδι αυτό σε μουσική Γιάννη Φατούρου και σε στίχους Γιάννη Λιόντου, σύντομα αναδείχθηκε σε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Τον Σεπτέμβριο 2009 έκλεισε στο no #6 του airplay charts, ενώ παρέμεινε συνολικά δυο μήνες στο Top 10.

Τον Οκτώβριο 27, 2009 κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που κινείται σε pop/rock ρυθμούς, έχει τίτλο το όνομα του ‘’ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ’’ και περιέχει 5 τραγούδια.

Τον Δεκέμβριο, 2009 κυκλοφορεί και το ‘‘Φταίξαμε κι οι Δυο’’, ο Στέφανος Δημοσθένους μας συστήνεται και ως στιχουργός. Το τραγούδι έκλεισε τον Μάρτη, 2010 στο no #12 των airplay charts και παρέμεινε συνολικά 1 μήνα στο Top 20.

Ο Στέφανος Δημοσθένους, μετά τις επιτυχίες «Μ'αγαπάς, Σ'αγαπώ» και «Φταίξαμε κι οι Δυό», τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και υποψήφιο πρωτοεμφανιζόμενο στα βραβεία Mad Music Awards 2010.

Τον Μάρτη, 2010 ταξιδεύει για 4 μέρες στην Στοκχόλμη, Σουηδία και ηχογραφεί 4 τραγούδια με τους καλύτερους και πολύ επιτυχημένους σε όλο τον κόσμο Σουηδούς σύνθετες, παραγωγούς.

Τον Ιούνιο, 2010 κυκλοφορεί το ‘‘Ότι αγαπάς να σε πληγώνει’’ σε μουσική Β. Βλαχάκη, Α Aly και S.Tapper και σε στίχους Αλεξάνδρας Ζάκκα που σκαρφαλώνει γρήγορα στα Charts , μπαίνει στο Top 20.
Τον Σεπτέμβριο, 2010 κυκλοφορεί μια δυναμική μπαλάντα με ευρωπαϊκό ήχο. Το τραγούδι με τίτλο «Πάντα εκεί»  σε μουσική Βασίλης Βλαχάκης / K. Lagerström / J. Ingeström και σε στίχους Αλεξάνδρας Ζάκκα, ήταν και το trailer της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Ονειροπαγίδα» που σκαρφαλώνει επίσης γρήγορα στα Charts , μπαίνει στο Top 20.

Τον Οκτώβριο 27, 2010 κυκλοφορεί την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία που κινείται σε pop/rock ρυθμούς, έχει τίτλο το όνομα του ‘’ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ’’ και περιέχει 10 τραγούδια (περιέχει Ότι αγαπάς να σε πληγώνει, Πάντα εκεί).

Ο Στέφανος Δημοσθένους επιστρέφει τον Νοέμβριο, 2012 στα ραδιόφωνα με νέα δισκογραφική εταιρία και νέους συνεργάτες. Πλέων ανήκει στο label ‘’Front Seat’’ Γιάννη Δόξα και κυκλοφορεί από την Sony music το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ακόμα εδώ»  που υπογραφούν μουσική και στίχους το γνωστό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES.

Τον Ιούνιο 3, 2013 επιστρέφει ‘’Για σένα μόνο’’ ο τίτλος του νέου του τραγουδιού . Ένα ξεχωριστό τραγούδι, διαφορετικό από τα τραγούδια που συνηθίσαμε από τον Στέφανο Δημοσθένους. Ένα τραγούδι πολύ δυναμικό άκρος καλοκαιρινό, με pop/dance στοιχεία και με άκρος ευρωπαϊκό ήχο. Την μουσική υπογράφουν οι ίδιοι Σουηδοί συνθέτες που έχει συνεργαστεί στο παρελθών Jimerico / Bobby Ljungreen, όπως επίσης και τους στίχους υπογράφει η αγαπημένη του στιχουργός Αλεξάνδρα Ζάκκα (Ότι αγαπάς να σε πληγώνει, Πάντα εκεί) .Συνεργασία έκπληξη με τη διεθνούς φήμης Sonique στο «I΄m gonna make it» (σ.σ. η αγγλόφωνη έκδοση του «Για σένα μόνο»)

Τον Νοέμβριο 17, 2013 επιστρέφει με ένα pop/rock τραγούδι με τίτλο ‘’Κάπου Εδώ’’ σε μουσική Γιάννη Φατούρου και στίχους Στέφανου Δημοσθένους. Για τις ανάγκες του concept των γυρισμάτων, ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λεμεσό. Ο Στέφανος Δημοσθένους εκτός από πρωταγωνιστής σε αυτή την μικρού μήκους ταινία έχει και τον ρόλο του σκηνοθέτη μαζί με τον Evgenios Zosimov.

Τον Ιούνιο 30, 2014 ο Στέφανος Δημοσθένους επιστρέφει δυναμικά με νέα δισκογραφική εταιρία Feelgood records Greece και με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο «Σε Θέλω Ξανά». Ο νεαρός τραγουδιστής συνεργάζεται με τον επιτυχημένο ράπερ Bo και δημιουργούν μαζί έναν εκρηκτικό συνδυασμό που σίγουρα θα χορέψουμε πολύ φέτος το καλοκαίρι. Το «Σε Θέλω Ξανά» είναι σε μουσική Γιάννη Φατούρου και στίχους του ίδιου του Στέφανου ενώ το rap κομμάτι ανήκει στον Bo.
Τα γυρίσματα για το video clip πραγματοποιήθηκαν εξ' ολοκλήρου στη Λεμεσό-Κυπρο και κράτησαν 2 μέρες.
Τη σκηνοθεσία έχουν επιμεληθεί ο Evgenios Zosimov και ο Στέφανος Δημοσθένους.
Στέφανος Δημοσθένους - Σε Θέλω Ξανά feat. 
Bo - Acoustic Version:

Ακόμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εισιτήρια θα υπάρχουν προς πώληση μέχρι και τις 14:00  στα καταστήματα ενώ από τις 17:30 θα υπάρχουν εισιτήρια και θα μπορείτε να προμηθευτείτε από την είσοδο του γηπέδου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares