Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 07:42

Τρίποντα ανθρωπιάς στην Ερμούπολη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Σύρου με την ομάδα των τοπικών ΜΜΕ και των καλλιτεχνών.

Ο κόσμος της Σύρου για ακόμη μία φορά έδειξε την ευαισθησία του, αφού γέμισε την εξέδρα της Α' κλειστής αίθουσας του αθλητικού κέντρου, για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια των διοργανωτών, όπου τα χρήματα θα δοθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Στην εκδήλωση από πλευράς καλλιτεχνών, έδωσαν το παρών ο Κυριακός Κυανός, Στέφανος Δημοσθένους, ο Αλέξανδρος Παρθέλης, ο Zero των Vegas και η Κατερίνα Θάνου.

Για την ιστορία και μόνο αφού σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει κανείς νικητής, τα ΜΜΕ της Σύρου με τους καλλιτέχνες έπειτα την μαεστρική  καθοδήγηση του προπονητής τους επικράτησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά. Κόουτς των νικητών ήταν ο Σταύρος Μαυράκης, ο οποίος με τη νίκη αυτή έφτασε τις δύο διαδοχικά, αφού όπως είναι γνωστό η ομάδα του είχε επικρατήσει και την περσινή χρονιά. 

Τέλος, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι διοργανωτές βράβευσαν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έχουν τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητισμό.

Βραβεύτηκαν οι: Αντώνης Μπουγιούρης, Κατερίνα Θάνου, Αναστασία Φουτσιτζίδου, Μιχάλης Λιγνός και Ρένος Φρέρρης για την πολύτιμη βοήθειά του.

Επίσης μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε τραπέζι στο Α sport, όπου νικητές και ηττημένοι πέρασαν μία μαγευτική βραδιά. 

Πηγή: «Κοινή Γνώμη»

Φιλανθρωπικκός αγώνας μπάσκετ from koinignomi on Vimeo.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares