Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 12:05

Πρωτιά για τον ΑΟ Μυκόνου [pics]

Στον αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο του Κόρφου που έκλεισε την κανονική σεζόν του 1ου ομίλου ο ΑΟ Μυκόνου επικράτησε με 2-0 του Ανδριακού, κατακτώντας την πρώτη θέση με 28 βαθμούς.

Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη παρόλο που βρήκε απέναντι της έναν Ανδριακό που είχε αμυντικές βλέψεις βρήκε τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές με τους Βλαχόπουλο και Ελ Μπαντρί, φτάνοντας τις εννέα νίκες στο πρωτάθλημα.

Άμυνα

Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν ότι για να πάρουν κάτι καλό απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου θα έπρεπε να «χτίσουν» καλά την άμυνα τους και να ψάξουν το καλύτερο είτε στις αντεπιθέσεις, είτε από κάποια στημένη φάση. Κάπως έτσι ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή στο 10ο λεπτό, όπου ο Τζορντανίδης με εκτέλεση φάουλ βρήκε την ρίζα του κάθετου δοκαριού του Σαραντάκου Αυτή η φάση, μαζί με ένα σουτ - άουτ του Κοντομάρκου στο 33΄ήταν ότι είχε να επιδείξει επιθετικά ο Ανδριακός στο 1ο μέρος.

Από την άλλη ο ΑΟ Μυκόνου είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τουλάχιστον 65% κατοχή της μπάλας προσπαθούσε να βρει διαδρόμους απέναντι στους «αμυντικούς τοίχους» των φιλοξενούμενων.

Στο 20΄ο Θεωδόρου με σουτ και στο 29΄ο Κουκάς με κεφαλιά φτάνουν κοντά στο να κάνουν το 1-0, πράγμα που τελικά κατάφερε ο Βλαχόπουλος στο 31΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ίδιος παίκτης και ο Ράγια προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου χάνουν δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα του ΑΟ Μυκόνου, με το 1-0 να είναι τελικά το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Πτώση

Στην επανάληψη το θέαμα έγινε χειρότερο με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά. Ο ΑΟ Μυκόνου συνέχισε να πιέζει, ενώ έγινε πιο επικίνδυνος με το πέρασμα στο παιχνίδι των Ελ Μπαντρί και Ασλάνι. Μάλιστα ο πρώτος αφού χάνει σημαντική ευκαιρία στο 83΄στο αμέσως επόμενο λεπτό συνεργάζεται άψογα με τον Ασλάνι και με κοντινή κεφαλιά κάνει το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Δεσύπρης και βοηθοί οι Μενδρινός και Ρούσσος.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μπαλλής, Βλαχόπουλος, Κουκάς, Ράγια (46΄Ασλάνι), Αργυρίου, Αμπαδίνης (86΄Λυκούρης), Βαλαμούτης, Τόσκα (37΄Ελ Μπαντρί), Θεοδώρου, Λάβδας.

Ανδριακός (Μπενάς): Παπουτσής, Χαλάς Α., ΨαριανόςΖαννάκης Β., Κριτής, Χαλάς Μ., Γλυνός, Ισλαμάι (46΄Φερζάι), Κοντομάρκος (67΄Χαφάι), Ζαννάκης Γ., Τζορντανίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares