Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 01:00

Ανακοίνωση Βλαβιανού κατά Ζαράνη

Με μία επιστολή που υπογράφει ο Πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τα παράπονα του από την διαιτησία του κ. Ζαράνη στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Πανθηραϊκό.

Ο κ. Βλαβιανός καυτηριάζει συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού, ενώ εντύπωση προκαλεί η αναφορά του μόνο στον διαιτητή Ζαράνη και όχι στους βοηθούς του. Στην αρχή της επιστολής που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ και στην ΕΠΣ Κυκλάδων ο πρόεδρος της Θύελλας ευχαριστεί τον Πανθηραϊκό για την φιλοξενεία και συγχαίρει όσους συνέλαβαν για να ανακατασκευαστεί το γήπεδο του που χαρακτηρίζει ως στολίδι.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή

Σαντορίνη 18 Μαρτίου 2015
Προς:
ΕΠΣΚ
ΜΜΕ

Κύριοι, το Σάββατο 14/3/15 διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας μας και του Πανθηραϊκού Α.Ο. στο ΔΓ Πανθηραϊκού. Εκ πρώτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την άψογη φιλοξενία και να συγχαρούμε όσους συνέβαλαν να γίνει στο νησί μας άλλο ένα γήπεδο στολίδι που θεωρούμε πως θα βοηθήσει πραγματικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.

Παράλληλα δηλώνουμε τη δυσαρέσκεια μας προς τον άρχοντα του αγώνα κ. Ζαράνη, ο οποίος θεωρούμε πως με τα σφυρίγματά του αδίκησε την ομάδα μας σε μια σειρά από αποφάσεις του, αρχής γενομένης από τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου το οποίο όπως μπορεί κάποιος να δει καθαρά στο βίντεο του αγώνα (το οποίο είναι στη διάθεση του καθενός) δεν υπάρχει.
Επίσης διαμαρτυρόμαστε για τη φάση από την οποία προήλθε η ισοφάριση της γηπεδούχου νωρίτερα, μιας και η μπάλα χτυπά καθαρά σε χέρι επιτιθέμενου παίχτη της γηπεδούχου και είναι, αν όχι επιθετικό φάουλ, τουλάχιστον άουτ αλλά σε καμία περίπτωση κόρνερ όπως και καταλογίστηκε.
Παράλληλα παρατηρήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την μονόπλευρη τιμωρία των μαρκαρισμάτων με αποτέλεσμα οι παίχτες μας αρκετά νωρίς στο παιχνίδι να αγωνίζονται με κίτρινη κάρτα την ώρα που οι αντίπαλοι είδαν μόλις δύο, με την μία εξ' αυτών να είναι για καθυστέρηση επαναφοράς της μπάλας από άουτ και τη δεύτερη για λάθος παίχτη των γηπεδούχων στην αλλαγή του (μπήκε νωρίς). Το πιο ίσως τρανταχτό παράπονο μας είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι σε χέρι παίχτη των γηπεδούχων και σε καίριο σημείο του παιχνιδιού που θεωρούμε πως θα είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα.
Τέλος, είδαμε τα όσα φάουλ αποφασίστηκαν υπέρ της ομάδας μας να είναι στο χώρο του κέντρου την ώρα που δεν ήταν λίγες οι φορές που η σφυρίχτρα παρέμεινε σιωπηλή σε καταφανέστατα μαρκαρίσματα τα οποία έχριζαν και τιμωρίας με κίτρινη κάρτα.
Δηλώνουμε την απογοήτευσή μας για την διαιτησία του παιχνιδιού και εφιστούμε την προσοχή για το μέλλον μιας και θεωρούμε πως ο διαιτητής οφείλει να εξυπηρετεί το παιχνίδι και τη ροή του και όχι να προσπαθεί να γίνει ο πρωταγωνιστής του (όπως έχουμε γίνει μάρτυρες από τον συγκεκριμένο διαιτητή και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου) και γι' αυτό απαιτούμε σεβασμό προς την προσπάθεια των παιχτών και της διοίκησης της ομάδας μας που προσπαθούν με πολύ κόπο και μεράκι να συνεισφέρουν στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής,
Βλαβιανός Ιωσήφ
Πρόεδρος Α.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares