Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 22:58

Απόδραση από το Καμάρι για τον Πανναξιακό

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε ο Πανναξιακός από το Καμάρι, όπου με ένα γκολ του Κούτρου στο 89' πραγματοποίησε ολική ανατροπή στο σκορ, νικώντας 2-3 την ανώτερη Θύελλα και πανηγυρίζοντας ένα τρίποντο που στη συνέχεια ίσως αποδειχτεί χρυσάφι γι αυτόν.

Αγωνιστικά η Θύελλα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ (1-0, 2-1) απέναντι στον Πανναξιακό, που παρά τις λίγες επιθετικές πρωτοβουλίες, ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός, καθώς μετουσίωσε σε γκολ τις μισές από τις τελικές προσπάθειες που είχε στο παιχνίδι, βρίσκοντας μάλιστα τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει στο ματς και να πάρει το τρίποντο.

Άκαρπη

Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την Θύελλα στο 1ο μέρος, όπου παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 14' ο Καρελέμογλου ανέτρεψε τον Αρβανίτη και ο κ. Βακόνδιος έδειξε την άσπρη βούλα με τον Φύτρο που ανέλαβε την εκτέλεση να κάνει το 1-0.

Ότι δεν κατάφεραν οι Αρβανίτης, Βλαβιανός και Γιαννόπουλος για την Θύελλα που ήταν ιδιαίτερα απειλητική το κατάφερε στο 40' με τον Λίκα, ο οποίος μετά από ασίστ βγήκε μόνος απέναντι στον Κρητικό, τον οποίο και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Μάλιστα ο παίκτης του Πανναξιακού σκοράρει για 2ο συνεχόμενο αγώνα, αφού ένα πανομοιότυπο γκολ είχε πετύχει και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΑΟ Πάρου.

Ανατροπή

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανναξιακό να είναι σαφέστατα βελτιωμένος, αλλά και την Θύελλα να δείχνει ότι θέλει το ματς και δεν θα το αφήσει στην τύχη του. Νωρίς – νωρίς στο 54' ο σπεσιαλίστας του είδους Μάρκος Φύτρος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ νικά τον Τσουκαλά δίνοντας και πάλι το προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους, που στην συνέχεια δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποιες από τις ευκαιρίες της υπεροχής τους.

Το σημείο κλειδί στο παιχνίδι ήταν το πεντάλεπτο 60' – 65', όπου ο κ. Διονυσόπουλος αντικαθιστά λόγω τραυματισμού τον καλύτερο του αμυντικό τον Νικολάου, ενώ για τον Πανναξιακό περνά στο παιχνίδι ο Βαγγέλης Γαλάνης, ο οποίος έδωσε ανάσες και έβγαλε τους φιλοξενημένους με αξιώσεις στην επίθεση, ενώ ο ίδιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83' έκανε το 2-2.

Η ολική ανατροπή για τον Πανναξιακό συντελέστηκε στο 89', με τον πρώτο σκόρερ των Ναξιωτών Γιάννη Κούτρο να εκμεταλλεύεται διώξιμο του Κρητικού μετά από φάουλ και με κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Για εύκολες κίτρινες κάρτες προς τους παίκτες της ομάδας τους διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι της Θύελλας, πράγμα που όπως υποστηρίζουν δεν ίσχυσε για τους αντίπαλους.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Βακόνδιος, Ρούσσος Γ. Και Ζώρζος.

Συνθέσεις:
Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Καουσλάρι, Μπρίτσα, Κυριάκος, Νικολάου (63' Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης, Λυγνός, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός
Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (35' Ευριπιώτης), Σέμε, Λεγάκης (60' Γαλάνης), Λίκα (75' Ντάσιος), Κούτρος, Κατσούδας

THIELLA-PANNAXIAKOS 2-3 2THIELLA-PANNAXIAKOS 2-3 3THIELLA-PANNAXIAKOS 2-3 4THIELLA-PANNAXIAKOS 2-3 5

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares