Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 14:45

Γενέθλια εν πλω για τον Νικολάου [vid]

Τι και αν βρίσκεται στην Θύελλα λίγους μήνες ο Χρήστος Νικολάου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας που λέγεται Θύελλα Καμαρίου και έχει κερδίσει τις καρδιές των συμπαικτών του και της διοίκησης.

Μάλιστα χθες ο Νικολάου που έχει θωρακίσει τα μετόπισθεν των "Καμαριανών" γιόρτασε τα εικοστά έκτα (26) γενέθλια δεόντως, αφού το γκολ που σκόραρε κόντρα στον ΑΟ Πάρου ήταν μόνο η αρχή, ακλουθώντας γι αυτόν μία έκπληξη στην επιστροφή με το πλοίο, όπου οι συμπαίκτες του και η διοίκηση προμηθεύτηκαν από τη Νάξο Τούρτα, κεράκια και αρκετά εδέσματα και γιόρτασαν τα γενέθλια του άσσου της Θύελλας.

Ο «εγκέφαλός» πίσω από όλα αυτά (όπως το συνηθίζει άλλωστε) ήταν η Γεν. Γραμματέας της ομάδας κα. Άννα Λυγνού, που οργάνωσε το πάρτι και σε επικοινωνία που είχε μαζί μας θέλησε να ευχαριστήσει το ψητοπωλείο "Πικάντικο" που την εξυπηρέτησε.

Δείτε το βίντεο από την έκπληξη

Το όλο σκηνικό αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη για τον Νικολάου που λίγο αργότερα έγραψε τα παρακάτω θερμά λόγια στο προφίλ που διατηρεί στο Fb, δείχνοντας από την πλευρά του την εκτίμηση του, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, από την πρώτη μέρα με αγκαλιάσατε σαν φίλο, σαν παίχτη, σαν αδερφό...η στιγμή αυτή είναι ανεκτίμητης αξίας για μένα...είστε Θεού δώρο...αξίας μεγάλης..μου έχετε γέμιση την καρδιά με πολύ αγάπη και πολλές στιγμές συγκίνησης...είστε οικογένεια...είστε η αγέλη μου...δίνω και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω..είστε η ψυχή και η δύναμη μου μέσα στο γήπεδο...
Σας εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα στην ζωή σας...
Ειλικρινά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares