Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 11:01

Καλό Καλοκαίρι με ''Χ'' στο Καμάρι

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία που έγινε χθες στο ΔΓ Καμαρίου Θύελλα και ΑΟ Πάρου έκλεισαν την χρονιά με το ισόπαλο 1-1.

Χαλαρές και χωρίς άγχος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες περιορίζοντας το παιχνίδι τους σε κάποια μακρινά σουτ.

Στην καλύτερη στιγμή του 1ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 35' ο Φύτρος νικιέται σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αρβανίτης, με τον Τετάου να πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία και να κρατά το στην εστία του. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Αρβανίτης.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα από πλευράς θεάματος χωρίς πάντως να δούμε την μεγάλη στιγμή μέχρι το 83' όπου μετά από μπαλιά τρύπα ο Αρβανίτης περνάει και τον Τετάου και με πλασέ κάνει το 1-0.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι αυτό το γκολ θα κρίνει την αναμέτρηση, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο μικρός τερματοφύλακας Αλεφραγκής που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς, φορτισμένος το άγχος της επανεμφάνισης πέφτει σε λάθος που στοίχισε την ισοφάριση για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός κοντρόλαρε λάθος σε γύρισμα του Λυγνού με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του και το παιχνίδι να γίνεται 1-1.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Αρβανίτης έκλεψε την μπάλα από τον Τετάου και σκόραρε με τον κ. Βακόνδιο όμως να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Βακόνδιος, Ζαράνης, Αρμακόλας.

Συνθέσεις:
Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός (85' Αλεφραγκής), Καουσλάρι, Μπρίτσα, Λυγνός, Νικολάου, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης (90' Μπίμπα), Δαμίγος (65' Πάγια), Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός
Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Σένκα, Σαρρής (63' Σαρρής), Πρίφτης(86' Σκιαδάς), Τσαντούλης, Παντελαίος (86' Φραντζεσκάκης), Νίκας, Γιουρτζίδης, Κληρονόμος, Πετρόπουλος, Δαφερέρας

THIELLA-AO PAROY 1-1 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares