Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 22:34

Πανθηραϊκός: Δεν υπογράψαμε την ανακοίνωση

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Πανθηραϊκού κ. Καμπουράκης η ομάδα της Σαντορίνης παίρνει απόσταση από την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί το μεσημέρι, τονίζοντας ότι δεν έχει υπογράψει, συντάξει ή δημοσιεύσει την ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

Σας γνωρίζουμε ότι η δημοσιευμένη Κοινή Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Πανναξιακού και Πανθηραϊκού δεν έχει συνταχθεί - δεν έχει υπογραφεί - ούτε έχει αποσταλεί σε Μ.Μ.Ε και Ε.Π.Σ. Κυκλάδων από την Διοίκηση του Σωματείου μας. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μόνο όσο αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ημιτελικής και τελικής φάσης,μεταξύ των προέδρων των δύο σωματείων.
Επίσης δεν συμφωνούμε με τους αναφερόμενους χαρακτηρισμούς που αφορούν παράγοντες της Ε.Π.Σ.Κ.

Αναγνωρίζουμε ότι, πιθανώς από τυχαίο γεγονός, πράγματι οι ομάδες Α.Ο Σύρου και Α.Ο Μυκόνου έχουν ευνοηθεί, αφού έχουν στην διάθεσή τους τέσσερις παραπάνω ημέρες να προετοιμαστούν για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, σε σχέση με την ομάδα μας και την ομάδα του Α.Ο Πανναξιακού. Ως αποτέλεσμα, τόσο η ομάδα μας όσο και ο Α.Ο Πανναξιακός αισθάνονται αδικημένοι.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο θα συμφωνούσε, και παράλληλα προτείνει, εφόσον είναι εφικτό και με έγκριση της Ε.Π.Ο, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25/04/2015 και ο τελικός την Τετάρτη 29/04/2015.

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares