Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 15:51

Πρώτη με χορό για τον Αστέρα Τραγαίας [pics]

Σε οικογενειακό κλίμα και με το κέφι να περισσεύει πραγματοποιήθηκε χθες στην ταβέρνα "Ο Γιάννης" η χοροεσπερίδα του Αστέρα Τραγαίας, που συνοδεύτηκε με την πρώτη συνάντηση μεταξύ των αθλητών και της διοίκησης για τη φετινή σεζόν.

Τα πολύ όμορφα μουσικά ακούσματα του Νίκου Λιασκώνη και Νίκου Μπαρδάνη έδωσαν μία ιδιαίτερη νότα στη βραδιά με τους παρευρισκομένους που γέμισαν την γραφική πλατεία της Τραγαίας να το διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Στο καλωσόρισμα του ο πρόεδρος του Αστέρα Μιχάλης Παραράς έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ παρουσίασε και τα σχέδια της επόμενης χρονιάς με ένα από αυτά να είναι η ανακατασκευή του γηπέδου "Νίκος Βλακός" και η επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα.

Κατά την διαδικασία της λαχειοφόρου αγοράς την παράσταση έκλεψε το τραπέζι με την γνωστή παρέα του Αστέρα, Αντώνη Βασαλάκη, Ανδρέα Κατσούλη, Δημήτρη Μαρούλη και Βαγγέλη Βουτσίνου, που ήταν οι σούπερ τυχεροί της βραδιάς και με τα αστεία τους φρόντισαν να δώσουν το έναυσμα για να ανέβει το κέφι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares