Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 07:39

Β΄ Ενδοκυκλαδικοί Αγώνες Ανάπτυξης στην Πάρο

Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών από τους συλλόγους του ΑΟ Πάρου, του ΑΟ Μυκόνου, του Ναξιακού και του Ήφαιστου Σαντορίνης διεξήχθη στην Πάρο ο Β΄ Ενδοκυκλαδικός αγώνας ανάπτυξης για αθλητές των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚ Β΄ και ΠΠ-ΠΚ Μίνι.

 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την εμφάνιση των αθλητών των δύο νέων σωματείων, του Α.Ο. Πάρου και του Ήφαιστου Σαντορίνης η οποία αποδεικνύει ότι οι Κυκλάδες μπορεί να μην διαθέτουν τις απαιτούμενες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά έχουν πλήθος ταλέντων.

alma-is-ipsos-27-6-2015

Οι αγώνες βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια της προπονήτριας του ΑΟ Πάρου Μαρίας Τσουκνίδα η οποία είχε αναλάβει την οργάνωση των αγώνων σε αθλητικό και εξωαθλητικό επίπεδο καθώς είναι γνωστό ότι ο απλούστερος αγώνας στις Κυκλάδες συμπεριλαμβάνει πάντα ακτοπλοϊκές μετακινήσεις και διανυκτέρευση των αθλητών.

 

alma-is-mikos-27-6-2015

Με τους Β΄ Ενδοκυκλαδικούς αγώνες Ανάπτυξης ολοκληρώνονται οι αγώνες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τους μικρούς αθλητές. Επόμενος τους αγώνας θα είναι τα Δήλεια 2015 στις 3 Οκτωβρίου στη Μύκονο.

metalia-aop-28-6-2015

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares