Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 15:05

Επίσημα ο Περιάλης (οι πρώτες δηλώσεις)

Και με την βούλα παίκτης του Πανθηραϊκού είναι από σήμερα ο Τηνιακός άσσος Γιώργος Περιάλης που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Θηραϊκό Σύλλογο.

Όπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει ο Περιάλης που ήταν στους μεταγραφικού στόχους της ομάδας της Σαντορίνης τα είχε βρει σε όλα και είχαν απομείνει μόνο τα τυπικά για να κλείσει αυτή η μεταγραφή.

Σήμερα έφθασε στα γραφεία του συλλόγου υπογεγραμμένο το χαρτί μεταβολών του παίκτη που πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στο νησί του Ηφαιστείου, με τον Περιάλη να είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Κώστα Παπασταθόπουλου, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Θήρας.

Μετά και από αυτή την κίνηση ο Πανθηραϊκός γίνεται πανίσχυρος και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και πλέον απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον αμυντικό του Εθνικού Σάκη Κουκούλη για να κλείσει το ρόστερ, που ομολογούμενος εντυπωσιάζει για τα δεδομένα των Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Περιάλη, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Βοιωτίας με την ομάδα της Θήβας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας κατάγεται από την Τήνο και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Δικαίωση

Ο Περιάλης είναι παίκτης ταυτισμένος με τον πρωταθλητισμό, αφού οι ομάδες που αγωνίζεται έχουν πάντα μεγάλους στόχους. Ίσως το στοιχείο αυτό μαζί με την ποδοσφαιρική του αξία και το ακέραιο χαρακτήρα να ήταν κάποια από τα κριτήρια για να βρεθεί ψηλά στη λίστα των παικτών που ήθελα να αποκτήσει ο Πανθηραϊκός. Ο ίδιος πάντως στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του τόνισε: «Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Πανθηραϊκό και ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με επιλέξανε και θα αγωνιστώ σε ένα τέτοιο δυνατό σύνολο… αυτό λέει πολλά για μένα και θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τέτοιο σύλλογο, η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους. Επίσης με χαροποιεί που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ενδιαφέρον και διάθεση για δουλειά και αυτό μου δίνει περισσότερη ώθηση... Πιστεύω λοιπόν με αυτό το υλικό που υπάρχει στην ομάδα και μέσα από σκληρή δουλειά θα πάμε σιγά - σιγά τον Πανθηραϊκό εκεί που θα πρέπει και του αξίζει ναι είναι».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares