Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 11:08

Tι συμβαίνει με τον Αστέρα Μαρμάρων;

Η δημοσιοποίηση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Φρέρη της δήλωσης συμμετοχής του Αστέρα Μαρμάρων στο πρωτάθλημα προκάλεσε έκπληξη στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, γιατί κανείς δεν περίμενε την κίνηση αυτή της τελευταίας στιγμής.

Ευχής έργον θα ήταν να δούμε τους μαυροκόκκινους των Μαρμάρων στα γήπεδα, αλλά τίποτε από τα δεδομένα που υπάρχουν δεν συνηγορεί για την πραγματοποίηση αυτής της συμμετοχής.

Το σωματείο είναι ανενεργό, κανένα τμήμα δεν έχει δραστηριότητα ούτε η διοίκηση έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες που να μαρτυρούν πως βρίσκεται σε διαδικασία ανασυγκρότησης.

Τότε γιατί έγινε η δήλωση;

Την απάντηση δίνει στο sportcyclades.gr o πρόεδρος της ομάδας κ.Σάμιος.

«Το νόημα της δήλωσης συμμετοχής που υποβάλλαμε είναι το εξής.

Το επόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του συλλόγου.

Φιλοδοξία μας είναι να υπάρξει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο πλαισιωμένο από άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν με την συμμετοχή μου ή να προκύψει κάποιος άλλος υποψήφιος πρόεδρος που ίσως να τρέξει εκείνος την ομάδα.

Φαντάζεστε πόσο άδικο θα ήταν στην προοπτική να συγκροτηθεί ένα νέο Δ.Σ, να είχαν χαθεί οι ημερομηνίες και να μην προλάβαινε να δηλώσει συμμετοχή.

Παράλληλα ακόμη και στην περίπτωση που δεν καταφέρουμε να κατεβάσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε μέρος στην διεργασίες για την δημιουργία μίας ομάδας στο νησί, έχοντας κατά νουν να προτείνουμε, στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, την οργάνωση ενός αξιόπιστου τοπικού πρωταθλήματος, που θα δίνει την ευκαιρία για δραστηριότητα σε όσα παιδιά δεν αξιολογηθούν να πλαισιώσουν την νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares