Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 11:02

Η Μύκονος ετοιμάζεται για τα Δήλεια 2015

Η ματαίωση των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων δημιουργεί πρόσθετες υποχρεώσεις στα Δήλεια 2015, καθώς αναγορεύονται στον μοναδικό φθινοπωρινό αγωνιστικό στόχο των αθλητών των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Οι αγώνες της Μυκόνου οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τις 10 Οκτωβρίου ήδη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των Κυκλαδίτικων συλλόγων όπως: ο Πανναξιακός, ο Ναξιακός, ο ΑΟ Πάρου, ο Ηρακλής Σαντορίνης, ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ο Παμμηλιακός και ο Ανδριακός. Στους αγώνες αναμένεται να εμφανιστούν και οι δύο νέοι στιβικοί σύλλογοι της Τήνου, ο Ποσειδώνας και ο Αίαντας.   Για μια ακόμη χρονιά στους αγώνες θα παρευρεθούν ο ΓΣ Κηφισιάς, ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο ΑΟ Φιλοθέης και ενδεχομένως ο ΓΑΣ Χολαργού. Από τα σωματεία του Αιγαίου η Καλλιπάτειρα Ρόδου, ο ΠΕΨΑΣ η Ρίβα της Σάμου, και ο Πανικαριακός έχουν επίσης ενδιαφερθεί να συμμετέχουν στους αγώνες εάν οι ακτοπλοϊκές διασυνδέσεις το επιτρέπουν. Τέλος, την έκπληξη ίσως κάνει ο δυναμικός ΑΟ Κέρκυρας ο προπονητής του οποίου διερευνά τον πιο πρόσφορο τρόπο να βρεθεί το σωματείο του Ιονίου στο Αιγαίο.

Σε περίπτωση που και τα 16 σωματεία πάρουν μέρος στους αγώνες του ΑΟ Μυκόνου, οι αθλητές αναμένεται να ξεπεράσουν τους τριακόσιους αριθμός ο οποίος θα αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares