Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 23:44

Οριακή πρόκριση αφιερωμένη στον Κουκούλη

Ο Πανθηραϊκός πήρε την πολυπόθητη νίκη – πρόκριση με 1-0 απέναντι στην Θύελλα και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα βρει απέναντι του τον Πανναξιακό, που επίσης προκρίθηκε σήμερα, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τραγαίας.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά ανέτοιμες, με τον Πανθηραϊκό να μπαίνει δυνατά και να καταφέρνει να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Κωλέτσης εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο και με τη συνδρομή της τύχης πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μάλιστα στην καλύτερη ευκαιρία του Πανθηραϊκού στο παιχνίδι, ένας από τους καλύτερους του γηπέδου, ο Ανδρούτσος ήταν αυτός που είπε το όχι σε τετ α τετ του Ζώνα.

Η Θύελλα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι δουλεύει σαν ομάδα, προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και ειδικά στην επανάληψη μπήκε με διαθέσεις να πιέσει, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να της έχουν χαρίσει κάποιο τέρμα.

Κάπου στα μέσα του 2ου ημιχρόνου η κούραση «χτύπησε» τις δύο ομάδες, με τον ρυθμό να πέφτει και το τελευταίο 20λεπτο να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η κόκκινη κάρτα του Βακόνδιου στον Δημητρακόπουλο (πιθανός λόγος η διαμαρτυρία) στο 80΄ ήταν το τελευταίο δυνατό συμβάν στο παιχνίδι, πριν ο συριανός διαιτητής σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανθηραϊκού αφιέρωσαν τη νίκη – πρόκριση στον Σάκη Κουκούλη, ο οποίος διανύει το στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό και το χειρουργείο το οποίο υποβλήθηκε.

Διαιτητές είναι οι: Βακονδιος Μ., Μαθιουδακης Γ., Χρυσοστομιδης Θ.

Συνθέσεις

Θύελλα (Διονυσόπουλος):Ανδρούτσος, Λυγνός, Μπίμπα, Δημητρακόπουλος, Νικολάου, Νομικός, Βουλγαράκης (83' Πάγια), Δαμίγος Ν., Δαμίγος Γ. (78' Σάμπα), Δαβίλας, Βλαβιανός.

Στον πάγκο της θύελλας ήταν οι: Ζαφειρόπουλος, Καψάλης, Αλεφραγκής, Γιαννακόπουλος, Βλαβιανός.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Τζωρμπατζάκης, Παναγιωτίδης, Αγοραστός, Ρουσσάκης, Κωλέτσης (85' Ντεκίδης), Φύτρος, Μηνδρινός, Περιάλης (67' Βαρούχας), Λούκα, Ζώνας (88' Αρβανίτης).

Στον πάγκο του Πανθηραϊκού ήταν οι: Κελίδης, Νομικός, Καλαμάτας, Παγώνης.

LIVE SCORE θύελλα – Πανθηραϊκός 0-1

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares