Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 13:03

Με στόχο την διάκριση οι Μηλιοί αθλητές.

Σε κορυφαίο στιβικό γεγονός της φθινοπωρινής περιόδου εξελίσσονται χρόνο με τον χρόνο οι αγώνες στίβου με την ονομασία «ΔΗΛΕΙΑ». που διοργανώνει ο Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

   Τα «ΔΗΛΕΙΑ 2015» θα διεξαχθούν το Σάββατο 10/10/2015 στην Μύκονο, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον πλήθους αθλητών όχι μόνο των κυκλαδίτικων Συλλόγων αλλά και πολύ σημαντικών και ιστορικών σωματείων από την Αθήνα και την επαρχία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

   Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ με 20 αθλητές (6 από Μήλο), ο ΝΑΞΙΑΚΟΣ με επίσης 20 αθλητές, ο ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ, ο Α.Ο ΠΑΡΟΥ, ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ με 11 αθλητές, τα νεοσύστατα σωματεία της Τήνου ΠΟΣΕΙΔΩΝ με 15 αθλητές και ο ΑΙΑΣ Τήνου με 10 αθλητές, ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ Σαντορίνης με 18 αθλητές η ομάδα της Φολεγάνδρου με 17 αθλητές, η Σύρος με 3 αθλητές και ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ με 3 αθλητές.

   Με 35 αθλητές θα λάβει μέρος ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ενώ με 39 αθλητές θα λάβει μέρος ο ιστορικός σύλλογος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ. Πολυμελής αναμένεται να είναι και οι αποστολές του Γ.Σ ΚΗΦΙΣΙΑΣ και της ΦΙΛΟΘΕΗΣ ενώ εκπροσώπηση θα έχει και ο ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ. Επίσης ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και  από τις ομάδες ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΑΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ Ρόδου, ΠΑΝΙΚΑΡΙΚΟΥ του ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΩΝ και από τις ομάδες της Σάμου.

   Σε περίπτωση που όλα τα αναφερόμενα σωματεία λάβουν μέρος μαζί με τους αθλητές της διοργανώτριας ομάδος ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (3 από Μήλο) αναμένεται ο αριθμός διαγωνιζόμενων αθλητών να ξεπεράσει τους 300, αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση.

ΜΗΛΕΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

   Ανάμεσα στους αθλητές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στους αγώνες βρίσκονται και οι 10 Μηλιοί αθλητές που γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο και ανήκουν στην δύναμη των κυκλαδίτικων ομάδων ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ και ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

   Επικεφαλής της Μηλέικης αποστολής που συμμετέχει με τα όλα της τα «μεγάλα ονόματα» θα είναι η 2η Πανελληνιονίκης Χριστίνα Δάμη και η κορυφαία αθλήτρια της χώρας στα εμπόδια και στο μήκος στην κατηγορία ΠΚ Β΄ Καβαλιέρου Μαρία.  

   Η Μαρία Καβαλιέρου του Πανναξιακού θα αγωνισθεί στο αγώνισμα του μήκους ΠΚ Β΄ με στόχο όχι μόνο την 1η θέση αλλά και την επίτευξη νέου ρεκόρ αγώνων με επίδοση πάνω από τα 5,00μ. Επίσης θα ηγηθεί και της ομάδος σκυταλοδρομίας 4 χ 60 του Πανναξιακου   με στόχο το μετάλλιο κόντρα στα μεγάλα ονόματα των ομάδων της Αθήνας, παράλληλα θα αγωνισθεί και εκτός συναγωνισμού στην κούρσα των 80μ με εμπόδια ΠΚ Α΄ (αθλήτριες μεγαλύτερης κατηγορίας) σε μια κούρσα βγαλμένη από το μέλλον αφού οι αθλήτριες που θα αγωνισθούν ήδη πρωταγωνιστούν σε πανελλήνιο επίπεδο.

   Η Χριστίνα Δάμη του Πανναξιακού με νωπές τις αναμνήσεις από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο, θα αγωνισθεί στο μήκος ΠΚ Α΄ με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου. Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα κατέχει και την 5η καλύτερη επίδοση για το 2015 στην Ελλάδα στο αγώνισμα του πεντάθλου με 3496 βαθμούς.

   Η Αφροδίτη Λιβανίου του Πανναξιακού κορυφαία αθλήτρια στις Κυκλάδες στις αποστάσεις έχει στόχο μια θέση στο βάθρο με κυριότερες αντίπαλους τις αθλήτριες των σωματείων των   Αθηνών. Επίσης θα είναι η 2η αθλήτρια στην ομάδα της σκυτάλης 4χ60.

   Η Νεφέλη Μαρκέτου του Πανναξιακού θα αγωνισθεί με μεγάλες αξιώσεις στο αγώνισμα των 150μ με στόχο την επίτευξη νέου ατομικού ρεκόρ, και θα είναι η 3η αθλήτρια της ομάδος σκυταλοδρομίας 4 χ60μ.

   Ο Κρίστιαν Ντούλας του Α.Ο Μυκόνου θα αγωνισθεί στο αγώνισμα των 150μ με κυριότερους αντιπάλους αθλητές των ομάδων των Αθηνών. Επίσης θα αγωνισθεί με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ60 του Α.Ο Μυκόνου με στόχο το μετάλλιο.

   Η Μάλλη Ιωάννα του Α.Ο Μυκόνου κορυφαία ρίπτρια των Κυκλάδων αν και ειδικεύεται στο ακόντιο με συμμετοχή και στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα αγωνισθεί με στόχο την διάκριση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας ΠΚ Α΄.

   Η Πόπη Τουρλάκη του Παναξιακού από τα νέα μέλη της ομάδος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο αγώνισμα των 50μ ταχύτητας, επίσης θα αγωνιστεί και στο αγώνισμα της σκυτάλης 4 χ 50.

   Ο Καβαλιέρος Μάνος του Α.Ο Μυκόνου θα αγωνισθεί στο αγώνισμα των 600μ ΠΠ Β΄ με στόχο μια επίδοση κοντά στο 1,50΄΄.

   Η Μάλλη Μαρία του Πανναξιακού έχει στόχο μια καλή επίδοση και την απόκτηση εμπειριών, θα αγωνισθεί στο αγώνισμα του μήκους ΠΚ Β.

   Η Κέλλυ Λιβανίου του Πανναξιακού η μικρότερη αθλήτρια της αποστολής αλλά πολλά υποσχόμενη για το μέλλον,  θα αγωνισθεί στο αγώνισμα των 600μ, επίσης θα αγωνιστεί και στο αγώνισμα της σκυτάλης 4 χ 50.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares