Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 18:53

Νίκη κορυφής για τον ΑΟ Μυκόνου

Μόνος στη πρώτη θέση βρίσκεται πλέον ο Α.Ο. Μυκόνου, καθώς μετά την νίκη του με 3-0 επί του Ανδριακού Ο.Φ., είναι στη πρώτη θέση με 14 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται στη δεύτερη με 12 βαθμούς είναι ο Α.Ο. Σύρου. Οι Ανδριώτες από την άλλη επέδειξαν πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, παρότι έχασαν με τρία γκολ διαφορά.

Ο αγώνας

Πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου ήταν στο 21΄ με τον Αργυρόπουλο να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ, και δύο λεπτά αργότερα πάλι έγινε σουτ με παρόμοιο τρόπο όμως πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ήταν ο Μωυσίδης. Στο 24’ ο Μύρτινας με κάθετη πάσα θα βρει μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Κλέιντη ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Τσιάμαλου.

Ο Αργυρόπουλος θα δοκιμάσει πάλι το πόδι έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 35΄ καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ θα διώξουν οι αμυντικοί του Ανδριακού όμως η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Ανδριακού. Ο Κλέιντι απείλησε στο 40΄ καθώς μετά από σέντρα του Ράγια θα πάρει τη κεφαλιά όμως δε θα μπορέσει να σκοράρει, ένα λεπτό αργότερα σε μια ίδια φάση με τελικό αποδέκτη όμως τον Μωυσίδη η μπάλα θα έχει την ίδια κατάληξη.

Ο Ανδριακός θα απειλήσει στο 42΄ καθώς μετά από σέντρα σουτ του Γλύνου η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και θα βγει άουτ. Η τελευταία φάση άνηκε στην ομάδα της Άνδρου με τον ίδιο πρωταγωνιστή να σουτάρει όμως μπλόκαρε ο Σαββόπουλος για τον Α.Ο. Μυκόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο οι Μυκονιάτες θα απειλήσουν με σουτ από τον Αργυρόπουλο το οποίο πέρασε άουτ. Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί στο 64’ καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μύρτινα ο Αμπαδίνης θα πάρει τη κεφαλιά γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το 2-0 για τους Μυκονιάτες θα γίνει στο 73΄ με τον Ξένο να βγαίνει από τα πλάγια και να γυρίζει στον Μωυσίδη ο οποίος και σκόραρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάμπακαρ θα στρώσει τη μπάλα με το στήθος στον Μύρτινα ο οποίος έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 3-0 με ένα πολύ όμορφο σουτ.

Η ομάδα της Άνδρου θα πίεσει στο τελευταίο τέταρτο του ματς, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 89΄ μετά από σουτ του αρχηγού της ομάδας Γλυνού, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Διαιτητές ήταν οι: Κολυμπίρης, Ρούσος Ι. και Υφαντίδης

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης Θ.): Σαββόπουλος, Ράγια (82΄ Βερώνης), Ξένος, Αργυρίου, Αμπαδίνης, Αργυρόπουλος, Μύρτινας (82΄ Ράμσεϋ), Μπάμπακαρ, Μωησίδης, Πετράι (72΄Μπαλλής), Νέντιζ

Ανδριακός Ο.Φ. (Μεϊμάρογλου): Τσιάμαλος, Γαρύφαλος, Νάζος, Ζαννάκης Ε., Ισλαμάι, Γλύνος, Τσοργανίδης, Ζαννάκης Γ ( 66΄Μαμάης)., Ουέλινγκτον (59΄Κοντός), Κριτής, Γιαννησόπουλος ( 88΄ Νιτσόλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LIVE ΑΜΣ Φιλωτίου - ΑΟ Πάρου ΑΟ Σύρου – ΑΟ Πάγου 1-1 [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares