Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 21:15

ΑΟ Μυκόνου: Όποτε μας ζητηθεί θα παίξουμε

Την δική του απάντηση στον ΠΑΣ Τήνου δίνει ο ΑΟ Μυκόνου με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

Θυμίζουμε ότι χθες ο ΠΑΣ Τήνου είχε διαμαρτυρηθεί έντονα μέσω ανακοίνωσης του για τους ορισμούς και την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στο πρωτάθλημα της Κ17.

Η ανακοίνωση

Λαμβάνοντας γνώση την ανακοίνωση του σωματείου ΠΑΣ Τήνου την 24/5/2016 σύμφωνα με την οποία αναφέρεται στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Κ17 σημειώνουμε τα παρακάτω.

Εμείς σαν σωματείο διαθέτουμε μια ανδρική ομάδα η οποία έφθασε μέχρι τα τελικά και επίσης λαμβάνουμε μέρος σε όλα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων Κ17, Κ15, Κ13 και ουδέποτε καθ'όλη τη χρονιά δεν έχουμε ζητήσει διαφορετική αντιμετώπιση.

Οι μόνες φορές που ζητήσαμε από την ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αγωνιστούμε είναι το σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα λόγω της πρόσκλησης μας σε διεθνές τουρνουά στη Ρόδο όπου συμμετείχαν ομάδες όπως η Μπεσίκτας, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και άλλα μεγάλα σωματεία.

Επίσης το σαββατοκύριακο 28-29/5 λόγω της έλευσης της ΠΑΕ Ατρόμητος στο νησί μας με την οποία συνεργαζόμαστε σε επίπεδο ακαδημιών, η οποία κατεβάζει τις ομάδες Κ17,κ15, Κ13 και το τεχνικό επιτελείο της για διεξαγωγή αγώνων με τις ομάδες μας.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν τα έγγραφα μας στην ΕΠΣΚ Κυκλάδων πρωτοκολλημένα.

Κάθε χρόνο παίζουμε σαββατοκύριακα και καθημερινές εντός και εκτός έδρας για να βγάλουμε εις πέρας τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ και κάνουμε και διανυκτερεύσεις αν χρειαστεί.

Οπως πάντα είμαστε στη διάθεση της ΕΠΣΚ όποτε μας ζητηθεί να αγωνιστούμε.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares