Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ και κρατάει την τύχη στα χέρια του στη μάχη του πρωταθλήματος. Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τον Δικέφαλο του Βορρά, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

O Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και έβαλε “φωτιά” στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να περνάει στην πρώτη θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέτριψε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό με 4-1, προσπέρασε την ΑΕΚ και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Η Στέλλα Χριστοδούλου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΟ Θήρας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Σαντορίνης για έναν ακόμη χρόνο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Η Φιορεντίνα θα επιστρέψει πάρα πολλά εισιτήρια στην UEFA για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena. Πώς μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλοι των Πειραιωτών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό. Από 30 προσκλήσεις θα πάρουν οι δύο ομάδες αλλά και η ΕΠΟ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στον εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και τον έθεσε ουσιαστικά εκτός “μάχης” στο πρωτάθλημα, μένοντας ο ίδιος “ζωντανός” για τον τίτλο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Ο ΑΟ Πάρου επικράτησε 1-0 της Θύελλας Καμαρίου εντός έδρας για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ18.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ευρώπη άκουσέ το! Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League! Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! Με σκόρερ για μια ακόμα φορά τον Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός νίκησε την Άστον Βίλα με 2-0 στο «Καραϊσκάκης» και με συνολικό σκορ 6-2 πέρασε στον μεγάλο τελικό στις 29 του μήνα στην OPAP Arena κόντρα στη Φιορεντίνα!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Δείτε πώς διαμορφώνεται το πλήρες πρόγραμμα του Final 4 της φετινής Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Σελίδα 1 από 213

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35