Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 02:28

Υπέγραψαν ο "Φύλακας Άγγελος" και η "Αιχμή"

Σε δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες προχώρησε ο Πανναξιακός, ο οποίος σήμερα παρουσίασε επίσημα τον 23χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τσουκαλά και τον επίσης 23χρονο φορ Γιάννη Κούτρο.

Με τις δύο αυτές σημαντικές μεταγραφές ο Πανναξιακός πλέον φτάνει τις 15 στην καλοκαιρινή περίοδο που έληξε επίσημα χθες και σε συνδυασμό με αυτούς που ανανέωσαν στην ομάδα φτάνει ε ένα ρόστερ περίπου 25 ποδοσφαιριστών, πράγμα που ήταν και ο στόχος του προπονητή και της διοίκησης, οι οποίοι πάντως θέλουν ακόμη έναν ποιοτικό «μικρό» για να είναι 100% εντός μεταγραφικών στόχων.

Σιγουριά

Η ενίσχυση της τελευταίας στιγμής για τον Πανναξιακό έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της Νάξου σε δύο πολύ ευαίσθητες θέσεις όπως είναι αυτές του Σέντερ Φορ και του τερματοφύλακα, όπου η απόκτηση του Γιάννη Τσουκαλά εξασφαλίζει την σιγουριά που χρειάζεται κάτω από τα δοκάρια της η ομάδα της Νάξου. Ο ύψους 1.85 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κατάγεται από το Μεσολόγγι και έχει αγωνιστεί 2 χρόνια βασικός με τους νέους της ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια έπαιξε ως βασικός γκολκίπερ για ένα χρόνο με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στην Δ΄Εθνική και ένα χρόνο με τον Μανδραϊκό στην ίδια κατηγορία πάλι ως βασικός. Τέλος έχει αγωνιστεί δύο χρόνια με την ομάδα του Αχαρναϊκού και συμμετείχε στην επιτυχία ανόδου της ομάδας από την Γ΄στην Β΄Εθνική κατηγορία.
Εύκολα
Τώρα όσον αφορά τον παίκτη που θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης εκεί ο Πανναξιακός απέκτησε από την Δόξα Βύρωνα τον Γιάννη Κούτρο… έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικό την ευκολία που διαθέτει στο σκοράρισμα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που για δύο ποδοσφαιρικές χρονιές (2011-12 και 2012-13) πρωταγωνίστησε με τον Φωστήρα πετυχαίνοντας 12 συνολικά γκόλ στέφθηκε πρωταθλητής και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του "Φονέα των γιγάντων" στην football league2. Ο Γιάννης Κούτρος έχει αγωνιστεί ακόμη στον Α.Ο. Γλυφάδας (2010-11) με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία του και ανέβηκε στην football league2 πετυχαίνοντας 6 γκολ. Να σημειωθεί ότι το νέο απόκτημα του Πανναξιακού εκτός απο τις 70 και πλέον συμμετοχές του και τα τέρματα που έχει πετύχει, έχει μοιράσει και πολλές τελικές πάσες.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares