Σχολές διαιτησίας διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, που παρακινεί τους ενδιαφερόμενους με το μότο: «ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΓΙΝΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ».
Σε μία από τις πιο ικανές ''σφυρίχτρες'' των Κυκλάδων ανατέθηκε η αποστολή για να βγάλει εις πέρας το μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου μεταξύ του Πανναξιακού και της Θύελλας Καμαρίου…
Την διεξαγωγή σχολών διαιτησίας στη Σύρο και σε όσα νησιά υπάρξει ενδιαφέρον ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Σε άλλο ένα παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ θα έχει συμμετοχή ο Συριανός Στέφανος Κουμπαράκης, που ορίστηκε στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Πανσεραϊκός.
Μία σημαντική συνάντηση με αντιπροσωπεία διεθνών διαιτητών ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Αθλητισμού, όπου ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης επισήμανε την ανάγκη να εφαρμοστεί η νομοθεσία, ενώ σχετικά με το θέμα της…
Ακόμα μία εκπροσώπηση της Κυκλαδίτικης διαιτησίας σε αγώνα της Super League.
Ο Στέφανος Κουμπαράκης ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Κηφισιά για την 13η αγωνιστική της Superleague και παρότι το ματς είχε δύσκολες φάσεις, ωστόσο ο Συριανός διαιτητής ήταν αλάνθαστος.
Σχολές διαιτησίας σε όλα τα νησιά προτίθεται να οργανώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτηση τους.
Εκτός των ορισμών της ΚΕΔ στο πρώτο διάστημα της σεζόν, θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο διεθνής συριανός διαιτητής, Στέφανος Κουμπαράκης.
Τρεις θα είναι και φέτος οι εκπρόσωποι της Κυκλαδίτικης διαιτησίας στις επαγγελματικές κατηγορίας ποδοσφαίρου όπως προέκυψε μετά την ανακοίνωση των σχετικών πινάκων της ΕΠΟ.
Σελίδα 1 από 32

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35