Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 20:26

Λούκα: Νιώθω κομμάτι αυτής της ομάδας

''Είμαι περήφανος και αισιόδοξος για την ομάδα και για τα όσα πετύχαμε φέτος'' δήλωσε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr ο Στάθης Λούκα λίγες ώρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανθηραϊκό.

To ''Τανκς'' των ''Μπλε'' της Σαντορίνης τόνισε ότι ο Πανθηραϊκός ήταν η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο στην προτίμηση του, ενώ υπήρξαν και άλλες προτάσεις, όπως αυτή που είχαμε αποκαλύψει και αφορούσε τον ΑΟ Σύρου.
Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξες να συνεχίσεις στον Πανθηραϊκό; ''Περνάω πολύ καλά στο νησί, οι άνθρωποι της διοίκησης και ο κόσμος με έχουν αγκαλιάσει και νοιώθω πλέον κομμάτι αυτής της ομάδα. Για μένα θα είναι ο τρίτος χρόνος στην ομάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟ Σύρου για το ενδιαφέρον τους, και κάποιων άλλων ομάδων που ήρθαν σε επαφή μαζί μου''.

Μπορεί ο Πανθηραϊκός να τα βγαλει πέρα στον 4ο ομιλο; ''Η ομάδα είναι νεοφώτιστη, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα.. έχει ανέβει για να μείνει στην Γ΄Εθνική και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια από την διοίκηση και τους παίκτες''. 

Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους; ''Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου... Τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο και τον κ. Αρχοντάκη που με εμπιστεύτηκαν, τον πρόεδρο και την διοίκηση, που με έκαναν να νιώθω ανά πάσα στιγμή καλά στον σύλλογο.  Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κόσμο της ομάδας που ήταν κοντά μας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας''.

LOYKA KOYPES

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares