Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 19:28

ΑΟ Θήρας: Θετικό και το 3ο τεστ

Συνεχίζει με θετικά αποτελέσματα η ομάδα του ΑΟ Θήρας στο Βόλεϊ Γυναικών στους φιλικούς της αγώνες που πραγματοποιεί σε Αθήνα και Κρήτη.

Μετά της νίκες που πέτυχε στους φιλικούς της αγώνες στην Αθήνα με ΖΑΟΝ και ΧΑΛΑΝΔΡΙ, η ομάδα της Ελένης Μεμετζή το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στο Κλειστό του Παγκρήτιου Σταδίου στο Ηράκλειο της Κρήτης αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα επίσης από την Α2 κατηγορία «ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» όπου την νίκησε με 3 – 1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η πολύ έμπειρη προπονήτρια του ΑΟ Θήρας Ελένη Μεμετζή μετά το παιχνίδι μας δήλωσε αρκετά ευχαριστημένη από την απόδοση των παικτριών της και φυσικά για το τρίτο νικητήριο αποτέλεσμα αλλά παραδέχτηκε ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα τα βήματα τους όπου βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας.

Τα συμπεράσματα αρκετά θετικά και από αυτό το φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Α.Ο. Θήρας όμως στην συνέχεια των δηλώσεων της η Ελένη Μεμετζή μας είπε ότι η ομάδα της πρέπει να ακόμα να διορθώσει αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό της προφίλ και κομμάτι. Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να δουλευτή η ομάδα διορθώνοντας τα λάθη της μιας και η αγωνιστικές επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στην Α2 Κατηγορία ξεκινάνε στις 19 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του ΑΟ Θήρας κατέβηκε να παίξει στην Κρήτη χωρίς την αρχηγό της «Κακριδώνη Αναστασία » που συμμετείχε στους αγώνες του Πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα με την ομάδα του Λιμενικού Σώματος όπου έφτασε να παίξει και στον τελικό του δεσμού κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Επόμενα φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του ΑΟ Θήρας θα γίνουν στις 4-5-6 Οκτωβρίου στην έδρα της στο νησί της Σαντορίνης στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στο τουρνουά που διοργανώνει η Σαντορινιά ομάδα με συμμετοχές των ομάδων του ¨ΑΟΝ Πανναξιακού – Α1, Π.Ο. Ρεθύμνου – Α1, ΖΑΟΝ - Α2¨.

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ 1 - 3

ΣΕΤ ΑΓΩΝΟΣ (21 - 25 1ο ΣΕΤ, 26 - 24 2ο ΣΕΤ, 15 - 25 3ο ΣΕΤ, 21 - 25 4ο ΣΕΤ)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares