Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 22:33

Στόχος η νίκη

Το τελευταίο του χαρτί για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου θα παίξει ο Πανθηραϊκός την Κυριακή κόντρα στον Παμμηλιακό.

THIRA FYTROS XROMATAΟι "Μπλε" της Σαντορίνης θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον αγώνα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Σύρου.

Παράπονα

Τα μπαράζ βρίσκονται σε οριακό σημείο, καθώς μία στροφή πριν το τέλος των αγωνιστικών 4 από τις 5 ομάδες που συμμετέχουν έχουν ακέραιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Το παράπονο του Πανθηραϊκού, όπως και τις Θύελλας είναι ότι οι ομάδες τις Θήρας δεν έτυχαν ίδιας αντιμετώπισης, πράγμα που πρόσφατα εξέφρασαν μέσω του πανό που κράτησαν από κοινού κατά την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα. τα παράπονα όμως συνεχίζονται, καθώς οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού ζήτησαν την ίδια ώρα διεξαγωγής των αγώνων τις 4ης αγωνιστικής, πράγμα που όπως λένε είναι εφικτό, αλλά δεν έγινε δεκτό.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Αμφίβολοι

Πάμε όμως στα αγωνιστικά του Πανθηραϊκού, αφού για τον Παμμηλιακό γράψαμε χθες. Ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Κωνσταντόπουλος έχει αρκετούς από τους παίκτες του αμφίβολους, καθώς περιμένει να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να τεθούν στην διάθεση του. Ο τερματοφύλακας Λευτέρης Λυγνός, καθώς και οι: Μηνδρινός και Κλουβάτος αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ ο Κουλόλι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πολύ δύσκολα θα συμμετάσχει στην αποστολή για Ίο.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Ίου την Κυριακή στις 11:30. Διαιτητής θα είναι ο Μάριος Βακόνδιος με βοηθούς τους Πάντο και Βάιλα.

THIRA IATRIKO

Η βαθμολογία

 

  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ 6 3 2 0 1 4 1
2. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 6 2 2 0 0 4 2
3. Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ 3 2 1 0 1 2 2
4. Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 3 2 1 0 1 3 4
5. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 0 3 0 0 3 3 7
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με Αϊβαλιώτη στα γκολ ποστ Έτοιμος ο Παμμηλιακός »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares