Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 07:02

Δυναμώνει ο Παμμηλιακός

Αθόρυβα, χωρίς εντυπωσιασμούς, αλλά δίνοντας βάση στην ουσία η διοίκηση του Παμμηλιακού και ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης, προχωρούν στην ενδυνάμωση της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου.

Μετά την συμφωνία με τον Κυριάκο Μανουδάκη οι Μηλιοί προχώρησαν και έκλεισαν άλλους πέντε ποδοσφαιριστές, που βαθαίνουν το ρόστερ και υπερκαλύπτουν τις αναγκαστικές αποχωρήσεις των Κλαούντιο Μπαριάμι και Στάθη Παπαδημητρίου.

Χαρακτηριστικό των κινήσεων είναι ότι τίποτε δεν γίνεται τυχαία και οι κινήσεις είναι με ποδοσφαιρικό κριτήριο, στοχευμένες, για να έχει ο Ζ. Γκούντζας όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για 3 μεταγραφές και 2 επιστροφές, αφού ο αριστερός χαφ Στέλιος Μάνης και ο επιθετικός Αντώνης Πετσίνης,έχουν αγωνιστεί αμφότεροι προ διετίας στην ομάδα.

Ο μεν Μάνης επιστρέφει μετά από διετή παρουσία στο Ίλιον, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του Πετσίνη.

Ο εν λόγω ικανότατος επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Φλεβάρη του 2012 σε έναν αγώνα του Παμμηλιακού στο Φιλώτι, όταν σε μία άτυχη στιγμή συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Βασιλάκη.

Διακομίστηκε τότε στην Αθήνα όπου του τοποθετήθηκαν λάμες στην κνήμη του και έμεινε μεγάλο διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τώρα απολύτως υγιής επιστρέφει και όλοι περιμένουν να ξαναδούν τον δαιμόνιο και ταχύτατο σκόρερ,που βοηθά πολύ και στην πίεση από ψηλά την ομάδα του.

Οι άλλες τρεις μεταγραφές είναι ο μπακ Φίλιππος Καλέσης, που αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, ο μέσος Αντώνης Καραπετσάνης από την Χαραυγή και ο στόπερ Τέλης Πάντος (βλέπε φωτο) από τον Άρη Πετρούπολης. 

Μέχρι τις 20 Αυγούστου που θα αρχίσει η προετοιμασία, είναι πιθανόν να γίνουν 1-2 ακόμα κινήσεις.

Τα μέχρι τώρα πάντως δεδομένα δείχνουν ότι ο Παμμηλιακός ενισχύεται και ότι για μία ακόμη χρονιά θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares