Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 11:31

Ησαΐας: Είναι πολύ σημαντικό για τη Νάξο

Να θυμίσουμε ότι η εκδήλωση που είναι πολύ σημαντική για το νησί θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ Sports (21.00).

Ο Άγγελος Ησαΐας (Γενικός Γραμματέας του Πανναξιακού ΑΟΝ) μιλώντας στο επίσημο siteτης ΕΟΠΕ είναι ένα μέλος που μαζί με τα άλλα της διοίκησης έχουν κάνει τα πάντα ώστε να διοργανωθεί σωστά αυτή η μέρα που ο χαρακτήρας της και η επισημότητα της την κάνει να είναι από της πιο σημαντικές για το Ελληνικό Βόλεϊ:
«Για τη Νάξο η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα το οποίο είναι πρωτόγνωρο, ενώ ο τόπος μας δεν είχε και πολλές φορές την ευκαιρία να φιλοξενεί ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις. Οπότε καταλαβαίνεται ότι από τη μια υπάρχει μεγάλη αλλά γλυκιά κούραση σε όλους όσοι εμπλέκονται στα οργανωτικά θέματα, ωστόσο υπάρχει και πολύ μεγάλη ανυπομονησία για την αυριανή βραδιά».

Ο νεαρός παράγοντας της ομάδας της Νάξου συνέχισε τονίζοντας ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των Ναξιωτών και σε αυτό έχει συντελέσει καθοριστικά η παρουσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια:
«Υπάρχει μεγάλη αγωνία και στον απλό κόσμο που καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι η αυριανή βραδιά για όλο το νησί. Ούτως ή άλλως όμως ο κόσμος πλέον ασχολείται ενεργά με το γυναικείο βόλεϊ, έχει αγκαλιάσει τον Πανναξιακό και σ’ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνο αλλά και η παρουσία της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πέρσι. Η εικόνα από τις μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ, η οποία θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα και την αυριανή εκδήλωση, έβαλε τον Πανναξιακό σ’ όλα τα σπίτια».
Η Σία Τοτσίδου θα είναι η αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τον Πανναξιακό στο κομμάτι της παρουσίασης, για το οποίο ο Γραμματέας του Πανναξιακού τονίζει ότι: «Όλα τα κορίτσια θέλουν να μάθουν πληροφορίες αφού η εκδήλωση σε συνδυασμό με την επίδειξη είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κι είμαι σίγουρος ότι η ομορφιά του τοπίου μαζί με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά των κοριτσιών θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σκηνικό, αντάξιο του πρωταθλήματος».

Ο κ. Ησαΐας φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα του ώστε να έρθει μία τόσο σημαντική εκδήλωση στο νησί της Νάξου: «Βέβαια για να φτάσουμε ως εδώ είχαμε τη στήριξη και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους Πανναξιακού. Πρώτα απ’ όλα την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αναθέτοντας μας την εκδήλωση. Το Δήμο Νάξου, τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που είναι συνδιοργανωτές, την ΝΕΡΙΤ που θα μεταδώσει σε όλη την Ελλάδα την εικόνα, την Blue Star Ferries που θα μεταφέρει όλο τον κόσμο του βόλεϊ στο νησί μας, φυσικά το 'Santana Beach Club' που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση και γενικά τους χορηγούς μας που μας στήριξαν σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares