Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 01:26

Απέκλεισε την «Ψυχωμένη» Άνω Μερά [pics]

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα ποδοσφαιρική χρονια ο ΑΣ Άνω Μεράς φιλοξένησε τον ΑΟ Μυκόνου στο πλαίσιο της Α΄Φασης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων. Σε πραγματικό ντέρμπι οι δυο ομάδες πάλεψαν για την πρόκριση με την ομάδα του κ. Παχατουρίδη να παίρνει τελικά την μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ του νεαρού Ασλάνι στο 75’ με ένα εξαιρετικό σουτ που θα περάσει πολύς καιρός για να ξεχαστεί.

Τα είχε όλα

Το Τοπικό ντέρμπι της Μυκόνου τα είχε όλα αγωνιά, φάσεις, δοκάρι, αποβολή. Σε ένα πολύ ωραίο ματς από πλευράς ενδιαφέροντος και με την αγωνιά στο κατακόρυφο οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Το ματς ήταν απολυτά ισορροπημένο και παρόλο που οι γηπεδούχοι αγωνιστήκαν με 10 ποδοσφαιριστές για περισσότερο από 50 λεπτά (Αποβολή του Λάμα στο 38’ με δεύτερη κίτρινη μέσα σε 2 λεπτά) μονό εύκολο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το έργο που είχε η ομάδα του κ.Παχατουρίδη. Από εκεί και πέρα οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο ο ΑΟ Μυκόνου ήταν καλύτερος και στο δεύτερο η Άνω Μερά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα μπήκε ψυχωμένα πήρε τον έλεγχο. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχουμε παράταση, και παρά τις λιγοστές ευκαιρίες που είχαν οι δυο ομάδες ήρθε εξαιρετική ενέργεια του νεαρού ποδοσφαιριστή Ασλάνι που περάσει νωρίτερα και έδωσε την μεγάλη πρόκριση στον ΑΟ Μυκόνου.

Φωνάζουν

Η ομάδα του κ. Τζιώβα φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε 57’ πάνω σε ανατροπή του Τσάλμα. Από τη άλλη και ο ΑΟ Μυκόνου ζητά και εκείνος πέναλτι σε ένα πέσιμο του Τοσκα ένα λεπτό νωρίτερα. Πάντως η διαιτητική τριάδα των κ. Μαραγκού, κ. Αρμακόλα και κ. Μπελίτση σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή παρόλο των δυο παραπάνω διαμαρτυριών.

Ευκαιρίες

Αρκετές καλές στιγμές θα χαθούν όπως ένα σουτ του Θεοχάρη στο 7’ που θα μπλοκάρει εύκολα ο Σαραντάκος από εκτέλεση φάουλ. Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟ Μυκόνου θα χαθεί στο 17’ ένα σουτ από τον Rajaθα φύγει λίγο έξω από δοκάρια του Πουλάκη. Ο ΑΟ Μυκόνου θα απειλήσει μονό με μακρινά σουτ όπως του Μπαλλή αλλά η μπάλα θα βρει αρχικά ένα πόδι αμυντικού και θα καταλήξει στην ριζά του δεξιού κάθετου δοκαριού του Πουλάκη καθώς και δυο σουτ των Ελ Μπαντρι και Rajaστο 25 και στο 42 όμως και τα δυο θα έχουν την ίδια κατάληξη αφού έφυγαν περίπου 3 μέτρα πάνω από την οριζόντια δοκό του τερματοφύλακα της Άνω Μεράς.

Στο δεύτερο το ματς είχε άλλη όψη, καθώς οι δύο ομάδες αξιώνουν από ένα πέναλτι, με τους γηπεδούχος να έχουν την μπάλα και να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά με στην εστία του Σαραντακου με την πιο μεγάλη ευκαιρία να θεωρείται ο μη καταλογισμός πέναλτι σε πέσιμο του Τσάλμα στο 57’. Από εκεί και πέρα ήρθε το τέρμα του Ασλάνι στο 75’ και ένα καλό σουτ για την Άνω Μερά στο 90’ που πέρασε λίγο άουτ.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

1ο Ημίχρονο

Η ομάδα της Άνω Μεράς μόλις στο 12ο λεπτό είχε πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Θεοχάρη όπου μετά από σέντρα του Γιογιού εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το τέρμα.

Στα επόμενα 25 λεπτά του αγώνα υπήρξε μόνο η φάση του Ράγια εκτέλεσε φάουλ και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30' ο Ελ Μπάρντι μετά από σέντρα, με κεφαλιά στέλνει στο κάθετο δοκάρι και έπειτα καταλήγει άουτ.

Στο 35ο λεπτό η ομάδα του Α.Ο Μυκόνου βρήκε χώρο στην άμυνα του Α.Σ Άνω Μεράς και είχε πολύ καλή ευκαιρία με δυο επιθετικούς της όμως από κακή συνεννόηση δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο.

Έπειτα από 5 λεπτά ο Λάμα αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) έχοντας κάνει δυο σκληρά μαρκαρίσματα σε 2 μόλις λεπτά.

Στο 41' μετά από εκτέλεση φάουλ του Α.Ο Μυκόνου, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στον Ράγια που με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι του Πουλάκη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πετράι σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή, όμως ο Τσάλμας που ήταν από πλεονεκτική θέση δεν πρόλαβε να σουτάρει προς την εστία.

Στο 44' πάλι ο Ελ Μπάρντι σούταρε αρχικά πάνω στον Κεραμιδά και στην επαναφορά της μπάλας επιχείρησε σουτ που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

2ο Ημίχρονο

Στο 56' υπήρχε έντονη διαμαρτυρία από τους ανθρώπους των γηπεδούχων σε φάση εντός περιοχής σε ανατροπή του Τσάλμα όμως ο κ. Μαραγκός είπε παίζετε.

Στο 60' ο Γιόγιος εκτέλεσε φάουλ που μπλόκαρε με ευκολία ο Σαραντάκος .

10 λεπτά μετά ο Τσάλμας σούταρε με τον Σαραντάκο να μην ανησυχεί.

Στο 73' σουτ του Τσάλμα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σαραντάκου.

ΓΚΟΟΛ!! στο 75' σε γρήγορη αντεπίθεση ο Μύρντινας με σέντρα βρήκε απέναντι τον Ασλάνη και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Πουλάκη, δίνοντας την πολύτιμη πρόκριση στην ομάδα του.

Στο 78' ο Τουρέ σούταρε με ψαλιδάκι με τη μπάλα να περνά αουτ .

Τέλος, 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Πετράι εκτέλεσε φάουλ που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Σαραντάκου.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Τζιόβας): Πουλάκης, Μπουμπούρης (88' Κεκελής), Λάμα, Κουτσούκος, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Γκοράρι (46' Τουρέ), Ντιάιε, Τσάλμας, Γιόγιος, Πετράι

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Τόσκα, Αργυρίου, Κουκάς, Μπαλλής, Αμπαδίνης, Βαλαμούτης (87' Νάζος), Ράγια (46' Ασλάνι), Μυρντίνας, Ελ Μπάρντι (71' Λυκούρης), Βλαχόπουλος

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Επιμέλεια ρεπορτάζ και φωτογραφίας: Ειρήνη Παππά και Κατερίνα Πολυκανδριώτη

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares