Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 07:52

Έτοιμος έδειξε ο Παμμηλιακός στη Σίφνο κόντρα στον ΠΑΣ

Ήταν η σειρά του Παμμηλιακού αυτήν την Κυριακή να ταξιδέψει στην γειτονική Σίφνο για έναν ακόμα φιλικό αγώνα με τον Πανσιφναϊκό.

Σε ένα παιχνίδι που είχε ομοιότητες αλλά και διαφορές με το ματς της προηγούμενης εβδομάδας στη Μήλο, Παμμηλιακός και Πανσιφναϊκός επέλεξαν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές δοκιμές αλλά με γνώμονα μια πιο ορθολογική προσέγγιση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα της Μήλου ήταν και πάλι νικήτρια, όπως ήταν αναμενόμενο, με το γνώριμο σκορ της 3-0 όποτε επισκέπτεται την Σίφνο, χωρίς όμως να γοητεύσει όσο στη Μήλο με την εμφάνιση της.

MHLOS NEW-2013

Ο Παμμηλιακός χωρίς τον Πουλάκη, τον Μάνη και τον Ατανάσοφ είχε και πάλι καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες με άσχημα όμως τελειώματα και παρουσίασε σημάδια κόπωσης. Με πολλούς παίχτες τους σε πλήρη εργασία την προηγούμενη μέρα οι «κόκκινοι» δεν είχαν φρεσκάδα και σε κάποια σημεία του αγώνα έδειξαν να κάνουν αγγαρεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα ήταν αδιάφορη, θα ήταν άδικο να υπονοήσουμε κάτι τέτοιο μετά από τόση δουλειά που έχει γίνει στην περίοδο της προετοιμασίας για τη Μηλέικη ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην ομάδα κρατούν τα θετικά, όπως το ένα ακόμα 90λεπτο που πήραν στα πόδια τους οι «κόκκινοι» στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα, τα δίδυμα που δοκιμάστηκαν ανά θέση και την ουσία που προσέφερε μια εύκολη όπως εξελίχθητε νίκη με σβηστές μηχανές.

Ο Πανσιφναϊκός άφησε στην άκρη το τεχνητό οφσάιντ με την άμυνα ψηλά που χρησιμοποίησε σε ολόκληρο το 90λεπτο στη Μήλο και παρουσιάστηκε σε καθαρά αμυντικό σχήμα περιμένοντας τον αντίπαλο. Όταν αποφάσισε να βγει από το καβούκι του, μετά το σύνηθες πρώτο 20λεπτο που πάντα φοβούνται οι προπονητές, δέχτηκε το γκολ (29΄). Η ομάδα του Πανσιφναϊκού παρουσίασε και πάλι έλλειψη από...πνευμόνια και SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROαντοχές. Κι αν αυτή την φορά δεν φάνηκε τόσο έντονα όσο στη Μήλο, οφείλεται στο ότι αγωνιζόταν στην έδρα του, σε έναν αγωνιστικό χώρο που γνωρίζει και που είναι μικρότερων διαστάσεων, στην λιγότερη ζέστη και στην μέτρια εμφάνιση επί συνόλου του Παμμηλιακού.

Χάιλαιτ του αγώνα το εκπληκτικό γκολ του Αντώνη Καραπετσάνη με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, με το οποίο έκλεισε το σκορ του αγώνα στο 62’. Ο Παμμηλιακός είχε ανοίξει το σκορ στο 29’ με προσωπική ενέργεια του αρχηγού Αργύρη Σίδερη και σουτ, ενώ το 0-2 στο 33’ ήταν ένα δώρο της άμυνας του Πανσιφναϊκού και αυτογκολ των έμπειρων και εκ των καθοδηγητών της, Ζάσκα-Γκούμα, μετά από ένα από τα γνωστά πλάγια άουτ του Καμακάρη.

Μικρά από την Σίφνο

-Με το σκάφος που πραγματοποιεί τον «Γύρο της Μήλου» ταξίδεψε η αποστολή του Παμμηλιακού, συνοδευόμενη από αρκετούς φίλους της που εκμεταλλεύτηκαν την καλοκαιρινή μέρα και την μπονάτσα για μια Κυριακάτικη εκδρομή.

-Συζητήθηκε κατά το ταξίδι της επιστροφής μεταξύ παιχτών και κόσμου η μεγάλη νίκη του Νηρέα (τον αντιμετωπίζει ο Παμμη το Σάββατο 27/9 εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) επί του ΑΟ Πάρου στο Κύπελλο Κυκλάδων.

-Η διοίκηση του Παμμηλιακού ευχαριστεί θερμά τον Πανσιφναϊκό για την ζεστή φιλοξενία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares