Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 23:04

ΑΟ Σερίφου - Πανσιφναϊκός pre game

Ένα κλασικά ντέρμπυ των Κυκλάδων τα τελευταία χρόνια είναι και αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Σέριφο.

SERIFOS NEW 2014Το ντέρμπυ των δυτικών Κυκλάδων μεταξύ ΑΟ Σερίφου και Πανσιφναϊκού. Ένα ματς που το χαρακτηρίζουν οι ισοπαλίες! Καμία ομάδα από τις δύο δεν έχει καταφέρει ακόμα σε αυτό το γήπεδο να φύγει νικήτρια!

ΑΟ Σερίφου

Ο ΑΟ Σερίφου μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του κ. Μιχάλη Παλαιού δείχνει έτοιμη γι’αυτό το μεγάλο ματς παρά τον προβληματισμό στην επιθετική ζώνη αφού τόσο ο Κοσμάς Παρίσης όσο και ο Μαρίνος Λιβάνιος είναι αμφίβολοι μιας και οι τραυματισμοί που αποκόμισαν την προηγούμενη αγωνιστική από το ματς με τον Άγιαξ, τους ταλαιπωρεί ακόμα.

Πανσιφναϊκός

 

Ο Πανσιφναϊκός θέλει να συνεχίσει την καλή του εμφάνιση που είχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Νηρέα και να πάρει την πρώτη του νίκη στην ιSIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROστορία του κόντρα στον ΑΟ Σερίφου (θυμίζουμε ότι ο ΑΟΣ είναι αυτός που έχει την μοναδική νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στο περσυνό 0-3 μέσα στη Σίφνο).

 

Η ομάδα του κ. Δημητριάδη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Διαρεμέ που στρατεύτηκε, του τραυματία Ατσόνιου και του Λεμονή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Δεδομένης της καλής πρόγνωσης για τον καιρό, αναμένουμε πολλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν το ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 12:30 και θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Ρούσσος Ι., Μπελίτσης Γ. και Βασάλος Λ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares