Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 17:30

Απώλεια στο τέλος για τη Θύελλα Ραφήνας στην Κω

Κρατούσε στα... χέρια της η Θύελλα Ραφήνας στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Πυλίου στην Κω, όμως έχασε τους δύο βαθμούς με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο αποχαιρέτησαν οι νησιώτες τον φίλαθλο κόσμο τους, στην τελευταία εντός έδρας υποχρέωσή τους πριν τον υποβιβασμό στα τοπικά.

Οι «λιγνιτωρύχοι» προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό, όταν ο Χίσο εκτέλεσε φάουλ, ο Φύτρος έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Μαρτίνος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το «διπλό» στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το έκαναν και στο τέλος το... πλήρωσαν! Ο Κότζα κέρδισε φάουλ στο 92ο λεπτό, το εκτέλεσε με άψογο τρόπο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Τζέλος-Πάσκος (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Μούλας, Μπριλάκης, Τσατσακλάς (46' Κότζα), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος, Δρόσος (72' Εσαλέ), Τσιτσεκίδης (84' Αλιμερκάι), Μεντής (60' Λάντζιος), Χατζηνικολάου (84' Παπαναστασίου), Τζανουλίνος

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγελής, Παρασκευόπουλος (84' Φλώρος), Φύτρος, Ανδρίκος, Τσούκας, Ντόκο, Μαρτίνος, Κωτσάκης (76' Μπουντάκης), Χίσο, Μακροδημήτρης (66' Γκούμας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares