Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 17:31

Ξεκίνησε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα [vid]

Ένα όνειρο δεκαετιών για τον Πανθηραϊκό παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ξεκίνησε η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο των Φηρών.

THIRA IATRIKOΞεκίνησαν το Σάββατο 13/12, οι εργασίες τοποθέτησης του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 12 ημέρες, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι επιπλέον εργασίες, όπως η τοποθέτηση των πυλώνων για το φωτισμό του γηπέδου.

Οι διαδικασίες εξελίσσονται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, και έτσι ο Δήμος Θήρας να παραδώσει στη νεολαία και τις ομάδες της Σαντορίνης ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

SYNOLAKISΣτο γήπεδο βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του έργου, ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού και Αντιδήμαρχος Θήρας Καμπουράκης Νίκος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έφορος ποδοσφαίρου του Πανθηραϊκού Μενδρινός Ποθητός, οι γενικοί αρχηγοί της ομάδας Γρυπαίος Τάκης και Σαρρής Χάρης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Βλαβιανός Μάκης, ο προπονητής του Πανθηραϊκού Κωνσταντόπουλος Αλέξανδρος καθώς και ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδας Λυγνός Λευτέρης.

Επίσης έδωσε το παρόν και ο προπονητής του Καρτεράδου και νέος πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Τζούρος Λευτέρης, ο οποίος έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής του Πανθηραϊκού.

Όλοι τους φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστημένοι για την πορεία του έργου, ενώ επικρατούσε κλίμα συγκίνησης, αφού η ανακατασκευή του γηπέδου του Πανθηραϊκού ήταν για όλους ένα όνειρο που γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.

Το σχετικό βίντεο από τα neasantorinis.gr

 

XLOOTAPITASXLOOTAPITAS1XLOOTAPITAS2

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares