Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 17:31

Ξεκίνησε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα [vid]

Ένα όνειρο δεκαετιών για τον Πανθηραϊκό παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ξεκίνησε η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο των Φηρών.

THIRA IATRIKOΞεκίνησαν το Σάββατο 13/12, οι εργασίες τοποθέτησης του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 12 ημέρες, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι επιπλέον εργασίες, όπως η τοποθέτηση των πυλώνων για το φωτισμό του γηπέδου.

Οι διαδικασίες εξελίσσονται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, και έτσι ο Δήμος Θήρας να παραδώσει στη νεολαία και τις ομάδες της Σαντορίνης ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

SYNOLAKISΣτο γήπεδο βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του έργου, ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού και Αντιδήμαρχος Θήρας Καμπουράκης Νίκος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έφορος ποδοσφαίρου του Πανθηραϊκού Μενδρινός Ποθητός, οι γενικοί αρχηγοί της ομάδας Γρυπαίος Τάκης και Σαρρής Χάρης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Βλαβιανός Μάκης, ο προπονητής του Πανθηραϊκού Κωνσταντόπουλος Αλέξανδρος καθώς και ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδας Λυγνός Λευτέρης.

Επίσης έδωσε το παρόν και ο προπονητής του Καρτεράδου και νέος πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Τζούρος Λευτέρης, ο οποίος έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής του Πανθηραϊκού.

Όλοι τους φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστημένοι για την πορεία του έργου, ενώ επικρατούσε κλίμα συγκίνησης, αφού η ανακατασκευή του γηπέδου του Πανθηραϊκού ήταν για όλους ένα όνειρο που γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.

Το σχετικό βίντεο από τα neasantorinis.gr

 

XLOOTAPITASXLOOTAPITAS1XLOOTAPITAS2

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares