Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 15:14

Όλες οι πρωτιές στον Πανναξιακό

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι διακρίσεις για τον Πανναξιακό, που εκτός της ξέφρενης πορείας του σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχονται και οι ατομικές διακρίσεις των παικτριών του να επιβεβαιώσουν τον λόγο που η ομάδα της Νάξου φέρει δικαίως τον τίτλο της ομάδας – μοντέλου.

EMMANOYILIDOYΕμμανουηλίδου

Τρίτη χρονιά στην ομάδα της Νάξου για την Μελίνα Εμμανουηλίδου και η κεντρική του Πανναξιακού διανύει μία σημαντική χρονιά, όντας έναν από τους δυνατούς και πολύτιμους κρίκους του σωματείου. Η επιβράβευση της παίκτριας δεν περιορίζετε μόνο στην αγάπη του κόσμου της ομάδας, που ομολογουμένως την έχει πολύ ψηλά στην εκτίμηση του, αλλά η ίδια «τρελαίνει» και τα νούμερα, αφού για δεύτερη φορά φέτος ανακηρύσσετε από την ΕΟΠΕ ως η πολυτιμότερη παίκτρια.

Είχε προηγηθεί αυτή της 11ης αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ χθες έγινε και η MVPτης 13ης αγωνιστικής για την μεγάλη της εμφάνιση κόντρα στον ΑΟ Θήρας (20 πόντους και στατιστικά για όσκαρ, 13/17 επιθέσεις, 7 μπλοκ).

Ευτυχισμένη τόνισε σε δηλώσεις της η Μελίνα Εμμανουηλίδου, τονίζοντας: «Είμαι ευτυχισμένη και ειλικρινά νιώθω υπέροχα γι’ αυτή τη νέα προσωπική μου διάκριση, αλλά και γιατί η ομάδα μου ο Πανναξιακός συνεχίζει να κάνει αυτή την εξαιρετική πορεία. Έχουμε βρει έναν πολύ καλό ρυθμό κι αυτό που θέλω είναι κάθε εβδομάδα να βγαίνει MVP μία αθλήτρια από τον Πανναξιακό».

Γιόβιτς GIOVITS

Όμως η Εμμανουηλίδου δεν είναι η μόνη παίκτρια του Πανναξιακού που διακρίνεται, αφού ο τίτλος της καλύτερης παίκτριας πάει στη Νάξο για 4η φορά φέτος, με τρεις συνεχόμενες μάλιστα, πράγμα που θεωρείτε σπάνιο για μία ομάδα. Η Τσβετάνοβα την 2η αγωνιστική ήταν αυτή που άνοιξε τον χορό, για να ακολουθήσει η Εμμανουηλίδου την 11η και την 13η , ενώ η Γιόβιτς για την εμφάνιση της με τον Πανναξιακό κέρδισε δίκαια τον τίτλο της πολυτιμότερης για την 12η αγωνιστική.

Η Σέρβα Μίλιτσα Γιόβιτςστο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε 15 πόντους με 13/33 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ και 60% υποδοχή με 30% άριστες. Η ίδια τόνισε για την προσωπική της διάκριση: «Έχω μείνει έκπληκτη και συγκινημένη από αυτή την μεγάλη τιμή που μου έγινε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί αυτή η διάκριση έρχεται σε μια στιγμή όπου η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Αναλυτικά ο πίνακας με τις πολυτιμότερες παίκτριες για φέτος:PAN KATHETI

1η: Αργυροπούλου (ΑΕΚ)
2η: Τσβετάνοβα (Πανναξιακός)
3η: Λαμπρούση (Ολυμπιακός)
4η: Σαπαρέφσκα (ΟΠΕΡ)
5η: Τσίμα (Παναθηναϊκός)
6η: Καββαδία (Παναθηναϊκός)
7η: Νέβιλ (Μακεδόνες)
8η: Πράδο (Μαρκόπουλο)
9η: Ψωμά (Μαρκόπουλο)
10η: Κωνσταντινίδου (Ολυμπιακός)
11η: Εμμανουηλίδου (Πανναξιακός)

12η: Γιόβιτς (Πανναξιακός)

13η: Εμμανουηλίδου (Πανναξιακός)

TSVETANOVAΤσβετάνοβα

Όπως είπαμε παντού πρωτιές για τον Πανναξιακό. Το βαρύ πυροβολικό Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα δεν θα μπορούσε να λείπει από τους υψηλούς πίνακες της Α1 Γυναικών, με την Βουλγάρα παίκτρια της ομάδας της Νάξου να φιγουράρει στην πρώτη θέση του Επάθλου Novasports. Η παίκτρια που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στον σχετικό πίνακα και φλερτάρει με την διάκριση. Στον ίδιο πίνακα σε 7η και 12η θέση αντίστοιχα βρίσκονται τα ονόματα ακόμη δύο παικτριών του Πανναξιακού, της Μελίνας Εμμανουηλίδου και της Κριστίνα Σέσλιαρ.

 

Οι πρώτες της βαθμολογίας έχουν ως εξής:

1

Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

59

2

Ευγενία Τσίμα - ΠΑΟ

51

3

Αντριάνα Βίλκου - ΠΑΟ

46

4

Ράντι Τένεβα - ΑΟ ΘΗΡΑΣ

39

5

Ιβάνα Μπραμπόροβα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

38

6

Ιζαμπέλα Ιβάνοβα - ΑΕΚ

38

7

Μελίνα Εμμανουηλίδου - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

34

8

Μαρία - Βασιλική  Γιοβάνη - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

33

9

Αλεξάνδρα Ψωμά - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

32

10

Φίφη Σαπαρέφσκα - ΡΕΘΥΜΝΟ

31

11

Κατερίνα Γιώτα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

31

12

Κριστίνα Σέσλιαρ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

30

13

Ευδοξία Αργυροπούλου - ΑΕΚ

29

14

Δήμητρα Γιακουμή - ΑΕΚ

27

15

Μαρία Οικονομίδου - ΑΟ ΘΗΡΑΣ

26

16

Στέλλα Χριστοδούλου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

26

17

Γεωργία Λαμπρούση - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

25

18

Αγγελική Καββαδία - ΠΑΟ

24

19

Ευαγγελία Μερτέκη - ΠΑΟ

24

20

Στέφανι Νέβιλ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

24

21

Λετίσια Μποσκάτσι - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

24

22

Αλίκη Κωνσταντινίδου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

24

23

Γιου Καετάνο - ΑΝΑΤΟΛΙΑ

24

24

Κωνσταντίνα Βλαχάκη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

24

25

Ιωάννα Κατσαντώνη - ΑΕΚ

22

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares