Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 18:19

Μηλέικη επέλαση στη Μύκονο

Με κορυφαίο τον Ντενίς Σάντα ο Παμμηλιακός πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 1-2 μέσα στην Μύκονο κόντρα στην Άνω Μερά και πλέον βρίσκετε στην 1η θέση του ομίλου και σε πλεονεκτική θέση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση της διεκδίκησης του τίτλου.

Οι Μηλιοί παρά την ταλαιπωρία που πέρασαν για να φτάσουν στη Μύκονο μέσω Πειραιά, έδειξαν ένα πάρα πολύ πειθαρχημένο αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους της Άνω Μεράς που χθες πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φετινής σεζόν.

Ο Παμμηλιακός μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό όταν ο Τσιριγωτάκης πάσαρε κάθετα στον Σάντα, με τον τελευταίο να αδειάζει την άμυνα των Μυκονιατών και με άψογο πλασέ να κάνει το 0-1 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη με ακόμα μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο αυτό που κατάφερε ήταν να σκοράρει και πάλι με τον Σάντα στο 60' , όπου ο βραχύσωμος βιρτουόζος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα εξαίσιο τέρμα με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τα τριάντα μέτρα.

Η Άνω Μερά που η απόδοση γενικά χθες κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 80' μετά από στημένη φάση και κεφαλιά του Γιάννη Μαρτίνου από το ύψος του πέναλτι.

Ευχαριστούμε

Το s.c. επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην φιλοξενία της Άνω Μεράς, λέγοντας: ''Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση από την μέχρι τώρα πορεία, αλλά και την χθεσινή μεγάλη νίκη στη Μύκονο. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλη την αποστολή που πήγε στη Μύκονο και κατάφεραν να πάρουν αυτή τη σημαντική νίκη. Η ομάδα μας στήθηκε για να πρωταγωνιστεί και παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε έδειξε την ποιότητα της'', τόνισε ο κ. Βαμβακάρης και συνέχισε λέγοντας: ''Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την Hellenic seaways για την τροποποίηση στο δρομολόγιο της και τους, Δήμαρχο Μήλου κ. Δαμουλάκη και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Καμακάρη που συνέβαλαν για να επιτευχθεί η τροποποίηση''.

Κλείνοντας ο πρόεδρος έστειλε της ευχαριστίες του στην Άνω Μερά:'' Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην διοίκηση της Άνω Μεράς για την φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή μας. Ειδικά ο κ. Μπεκραντώνης και ο κ. Κεραμιδάς έκαναν ότι ήταν δυνατόν για την εξυπηρέτηση μας''.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Δεσύπρης, Ρούσσος Ι. Και Βαρθαλίτης.

Συνθέσεις

Άνω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα Μ., Κεκελής, Κεραμιδάς (62' Μαρτίνος), Μπουμπουρης, Κουκάς (58' Γιόγιος), Ντιαϊέ, Τουρέ, Τσάλμας, Δήμα Π. (58' Ράπαϊ).

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Ατανάσοφ, Σίδερης, Δερμετζίεφ, Σοσόλι, Τσριγωτάκης, Καμακάρης (88' Μαυρογιάννης), Σάντα, Καλέσης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκη κορυφής για τον Αίαντα [vid] Απόδραση στο 92’ »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares