Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 12:53

Εμπλοκή στου Σάντα, το σκέπτεται ο Κώτσης

Μπορεί ο ΑΟ Σύρου δια μέσω του προέδρου του Γιώργου Φώσκολου να τρέχει ε πυρετώδεις ρυθμούς τα μεταγραφικά της ομάδας όμως φαίνεται ότι κάποιες περιπτώσεις συναντούν σοβαρά εμπόδια και δεν είναι εύκολες να προχωρήσουν.

Ο λόγος για τις υποθέσεις του Ντένις Σάντα και του Ηλία Κώτση, οι οποίοι μπορεί σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο να βρίσκονται προ των πυλών του ΑΟ Σύρου, όμως οι δικές μας πληροφορίες δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο.

Πιο αναλυτικά η περίπτωση Σάντα συναντά εμπόδια όσον αφορά την πρώην του ομάδα τον Παμμηλιακό, η διοίκηση του οποίου φέρεται ενοχλημένη από την στάση του κ. Φώσκολου, αφού όπως πληροφορηθήκαμε δια στόματος κ. Βαμβακάρη ο σύλλογος δεν έχει δεχθεί καν ένα τηλεφώνημα που να κάνει γνωστή την πρόθεση για την απόκτηση του παίκτη από την ομάδα της Σύρου.

Μάλιστα στην ίδια επικοινωνία ο πρόεδρος του Παμμηλιακού μας τόνισε τα εξής: «Βρίσκω άκρως ανέντιμη την κίνηση του κ. Φώσκολου, αφού ως είθισται οι ομάδες είναι αυτές που συζητούν μεταξύ τους και μετά προχωρούν οι μεταγραφές. Εμείς όταν θέλαμε τον Σάντα απευθυνθήκαμε στον Πανναξιακό, η διοίκηση του οποίου έδειξε επαγγελματισμό. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όπως εμείς θέλαμε πολύ τον παίκτη και κάναμε ότι πρέπει για να τον αποκτήσουμε το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο ΑΟ Σύρου. Άλλωστε τα γούστα κάποιες φορές στοιχίζουν κάτι παραπάνω».

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Ηλία Κώτση, ο χαρισματικός επιθετικός έχει στην ατζέντα του πολλές προτάσεις μεταξύ αυτών και του ΑΟ Σύρου. Πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν ο τεχνητός ντόρος και η ονοματολογία καλά φαίνεται να κρατούν αλλά η ουσία των πραγμάτων θα αρχίσει να διαμορφώνεται μετά την έναρξη των μεταγραφών της 1ης Ιουλίου.

KOTSIS ME AIOLIKO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares