Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 13:44

Η νέα εποχή στον Παμμηλιακό

Από το τέλος της περσινής περιόδου και το τέλος της συνεργασίας με τον εμβληματικό για το ποδόσφαιρο του νησιού Ζ. Γκούτζα, σεισμικές δονήσεις συντάραξαν το οικοδόμημα και καμάρι του νησιού Παμμηλιακό.

Η διοίκηση του Μ. Βαμβακάρη μπήκε στο στόχαστρο, μέχρι και δημιουργία νέας ομάδας συζητήθηκε και όλα αυτά κάτω από το φορτισμένο κλίμα όσων είχαν συναισθηματικό δέσιμο με τον απερχόμενο προπονητή.

Οι παρορμητικές αυτές αντιδράσεις καθιστούσαν αβέβαιη την συνέχεια της πορείας της ομάδας, που έχει χαρίσει δυνατές συγκινήσεις σε όλους τα τελευταία χρόνια.

Ο Μ. Βαμβακάρης και η διοίκηση του, αφού ξεπέρασαν την απογοήτευση της έντονης κριτικής και της αμφισβήτησης, στην συνέχεια πεισμωμένοι άρχισαν να υλοποιούν τα πλάνα τους για την νέα περίοδο, με προφανή στόχο να αποδείξουν σε όλους πως το μοναδικό κίνητρο τους ήταν η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και οι επιτυχίες που θα είναι και το φάρμακο για να ξαναβρεί η ομάδα την ενότητα της και να μείνει αδιατάρακτο το παραδοσιακό ενωτικό κλίμα του Παμμηλιακού, που κυρίως αυτό αποτέλεσε τον οδηγό για τις επιτυχίες.

Τα πλάνα είναι σαφές πως έχουν σαν βάση την ανανέωση του κινήτρου και την επαναφορά των σφυγμών στα ντόπια παιδιά, την καρδιά δηλαδή του συλλόγου.

Η συμφωνία με τον Παύλο Δαούτη, ήταν η πρώτη κίνηση.

Ο φιλόδοξος Πειραιώτης τεχνικός θα πρέπει να διαχειριστεί ότι είναι ο πρώτος στην μετά Γκούτζα εποχή, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η εργατικότητα του, το πάθος για την δουλειά του και η εμπειρία του, του δίνουν τα εχέγγυα και τους ποδοσφαιριστές να κερδίσει μέσα στο γήπεδο και να “αγοράσει” χρόνο από τον κόσμο, μέχρι να διαμορφώσει και να περάσει στην ομάδα τις δικές του αρχές.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ...

Οι μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν, εκτός ότι έγιναν με την υπόδειξη του προπονητή, κάτι απαραίτητο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δείχνουν από τα βιογραφικά των νεοαποκτηθέντων πως έχουν τις προδιαγραφές και τις ποδοσφαιρικές και ως προς τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα όσων ήλθαν, ότι θα προσφέρουν και κυρίως θα προσαρμοσθούν σύντομα.

ΑΛΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Όμως το κλειδί για την επιτυχία είναι κατά την γνώμη μας οι παλιοί, ντόπιοι παίκτες.

Αυτοί είναι που θα κάνουν μάγκα τον προπονητή, θα πάρουν από το χέρι τους νέους και θα τους ενσωματώσουν, θα δώσουν το στίγμα της νέας πορείας.

Χωρίς το δικό τους πάθος, μιας και οι τεχνικές ικανότητες τους είναι δεδομένες και τον δικό τους ηγετικό ρόλο, βάζοντας την φανέλα πάνω από όλα, δεν είναι δυνατή η σφυρηλάτηση του κατάλληλου κλίματος και η στόχευση μεγάλων στόχων.

Αυτοί θα κάνουν τον κόσμο να πειστεί πως πέρα από πρόσωπα εξασφαλίζεται η συνέχεια της ομάδας και θα δώσουν όραμα στην ποδοσφαιρική Μήλο.

Γνωρίζοντας τα περισσότερα παιδιά θα ρισκάρουμε την πρόβλεψη ότι ο γάμος παλιών και νέων θα ευδοκιμήσει στο νησί και αν γίνει αυτό και στρατευτούν όλοι, τότε ο Παμμηλιακός ίσως φέτος περάσει τον πήχη, που σίγουρα θα μπει ψηλά από τον Π. Δαούτη και παίξει κυρίαρχο ρόλο στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares