Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 21:27

Στους Αγίους Αναργύρους ο Καραμαλίγκας

Παίκτης των Αγίων Αναργύρων είναι εδώ και λίγη ώρα ο Νίκος Καραμαλίγκας, που μετά τον ΑΟ Σύρου ανοίγει τα φτερά του στην Α’ Αθήνας και στην ιστορική ομάδα που φέτος έχει υψηλές βλέψεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο ταλαντούχος πειραιώτης πορτιέρο ήταν μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων, όμως το τελευταίο διάστημα προπονούταν με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, με τους ανθρώπους της διοίκησης να KARAMALIGASτου καταθέτουν άμεσα πρόταση για συνεργασία.

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων φέτος έχει υψηλές βλέψεις, έχοντας ένα πάρα πολύ ποιοτικό ρόστερ, στο οποίο πρόσφατα προστέθηκε και ο Ιβάν Ρούσεφ που το όνομα μα του μεταξύ πολλών άλλων είχε ακουστεί για τον ΑΟ Σύρου, ενώ προπονητής είναι ο έμπειρος κ. Ματζούνης.

Ο Νίκος Καραμαλίγκας επιστρέφει μετά από δύο χρόνια παραμονής του στη Σύρο, όπου άφησε το στίγμα του ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες και ένα από τους καλύτερους χαρακτήρες. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αργοναύτη, Αχαρναϊκό, Ατρόμητο Αθηνών και Ανθούπολη. Ο ίδιος δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του στη νέα του ομάδα, πράγμα που είπε και σε δηλώσεις του στο S.C.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από δυο χρόνια γύρισα στα παλιά μου λημέρια. .. Χαίρομαι που θα φορέσω τη φανέλα της Ένωσης Αγίων Αναργύρων, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο πρωτάθλημα της Αθήνας. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχουμε τους στόχους μας».

Φωτογραφίες του Νίκου Καραμαλίγκα

KARAMALIGAS SIMAKARAMALIGKAS

KARAMALIGAS apKARAMALIGAS ap1KARAMALIGAS ap3KARAMALIGAS ap4

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares