Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 01:23

Σούπερ ντέρμπι με 5 γκολ και νικητή τον Πάγο στη Σύρο [vid]

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στην Ερμούπολη, με τον Α.Ο Πάγου να επικρατεί 3-2 του Αίαντα Σύρου σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με 5 γκολ, χαμένο πέναλτι του Ραμπαβίλα και τον Πάγο να παίρνει την πρώτη του νίκη στην Β' φάση και να κεφαλαιοποιεί έτσι τις καλές εμφανίσεις του.

Από την άλλη πλευρά ο Αίαντας Σύρου στην Β φάση έχει χαμηλή συγκομιδή με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στο 26΄ ο Κολλιάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αίαντα. Μέσα σε ένα δίλεπτο ο Πάγος πήρε το προβάδισμα με γκολ των Πρίντεζη (42΄) και Μπάιλα (44΄). Στο 60΄ ο Λευτέρης Μπάιλας σημείωσε ένα εντυπωσιακό τέρμα για το 3-1.

Στο 75΄ η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου κέρδισε πέναλτι, με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Συριανού. Στο 83΄ μετά από «αναμπουμπούλα» στην περιοχή και πλασέ του Καμπάνη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα  , με τον Βουτσίνο να είναι αυτός που χρεώνεται το αυτογκόλ. Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα του Χρήστου Ζαχαρίου να πανηγυρίζει τη νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Πάγου ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Μάρκος Δαλέζιος για όσα τους έχει προσφέρει όλη την χρονιά (θα υπάρξει βίντεο αύριο 22/4).

Διαιτητής: Καλόγερας | Βοηθοί: Ρούσσος-Δρόσος

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Νομικός (Βλαχογιάννης 83΄), Αγοραστός, Ρούσσος Κ (Βουτσίνος 75΄), Σκορδίλης, Καπέλλας (Σπανός 75΄), Ζαφείρας, Μπάιλας (Φραγκουδάκης 90+), Πρίντεζης, Περρής, Ξανθάκης

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Νικητίδης, Καπέλλας (Μιχάλοβιτς (75΄), Ρούσσος, Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Μάιπας, Νομικός, Ραμπαβίλας, Ρηγούτσος (Καμπάνης 75΄), Καλλίγερος, Μουλίδης

Δείτε το βίντεο του αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares