Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 23:10

Ο Αντόνιο Κόντε στη Μύκονο

Conte 2Στο νησί των ανέμων, την Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αντόνιο Κόντε. Ο 46χρονος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας άφησε την γείτονα χώρα, προκειμένου να χαλαρώνει στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η παρουσία του μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Τόσο του γυναικείου πληθυσμού, όσο και των ποδοσφαιρόφιλων. Σε αυτούς που σίγουρα θα προξένησε …εκνευρισμό θα ήταν στους Έλληνες φιλάθλους, και κυρίως αυτούς του Ολυμπιακού, αφού ο πρώην προπονητής της Μεγάλης Κυρίας είναι σύμβολο πικρών αναμνήσεων, λόγω του γκολ που πέτυχε εναντίον της ομάδας του Πειραιά στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 1998-99 μετά από άστοχη έξοδο του Ελευθερόπουλου.

Εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός είχε κάνει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αντιμετώπισε τη Γιουβέντους. Στον πρώτο αγώνα στο Ντέλε Άλπι η Γιουβέντους κέρδισε 2-1, ενώ στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 12ο λεπτό και κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του μέχρι την ισοφάριση σε 1-1 του Κόντε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Conte 3

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares